Ekvadorlu Grup Tekirdağ'da söyledi

Güney Amerika ülkesi Ekvador'dan Tekirdağ'a gelen 4 kişilik ''İnca Sol'' adlı grup üyelerinin verdiği konsere Tekirdağlıların ilgisi yoğun oldu.

Tekirdağ 19.03.2017 22:41:00 0
Ekvadorlu Grup Tekirdağ

Tekirdağ Tuğlalı Parkı'nda konser veren ve ülkelerine özgü kıyafetleri ve müzik aletleriyle ilgi çeken grubun konseri ilgiyle izlenirken, gelen gruptakilerden birisinin bebeği de dikkat çekti. Kısa süre içerisinde çok sayıda kişiyi çaldıkları müzikler ve yaptıkları danslarla etkileyen grup ‘’İnca Sol’’ Tekirdağ halkının dikkatini çekmeyi başardı

 

‘’HARİKA ÇALIYORLAR’’

 

Dinleyicilerden Mehmet Döldöş, grubun çaldıkların müziklerin ruhu dinlendirdiğini belirterek, "Bu grubu İstanbul'da dinlemiştim. Hatta sattıkları müzik CD'lerini de almıştım. Orada daha çok ilgi görmüştü. Harika çalıyorlar" dedi.

 

‘’EKMEĞİMİZİ ELİMİZDEN ALACAKLAR’’

 

Grubu dinleyenler daha önce bu tarzda bir müzik duymadıkları için melodilerin ilgilerini çektiğini ve dinlemek istediklerini söyleyerek, İnca Sol'un geleneksel müziklerinin yer aldığı CD ve el işi bileklikleri alarak gruba destek oldu. İnca Sol grubu gösterilerine devam ederken, iki Roman müzisyenin gruba bakarak "Bunlar da kim? Bunlar bizim ekmeğimizi elimizden alacaklar" diye espri yapması da dikkatlerden kaçmadı.

 

Haber / Sevim BOZKURT


0282 726 91 91
0282 747 65 10