Kaynaşma Çayında Bir Araya Geldiler

Cumhuriyet Ortaokulu'nda yönetim, öğretmen ve veliler Okul Aile Birliği tarafından düzenlenen birlik, dayanışma ve kaynaşma çayında bir araya geldi.

Çerkezköy 19.03.2017 22:43:00 0
Kaynaşma Çayında Bir Araya Geldiler

KAYNAŞMA ÇAYINDA BİR ARAYA GELDİLER

 

Cumhuriyet Ortaokulu Okul Aile Birliği yönetimi tarafından önceki gün Lemar Düğün Salonu’nda dayanışma ve kaynaşma çayı düzenlendi. Çerkezköy Cumhuriyet Ortaokulu’nda Şükran Dağdeviren başkanlığındaki Okul Aile Birliği yönetimi tarafından düzenlenen çay etkinliği okul yönetimi ile öğrenci velilerini bir araya getirdi.

 

EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR ETTİ

 

Dayanışma ve Kaynaşma Çayı adıyla düzenlenen çay etkiliğine Okul Müdürü Yalçın Memiş, okul öğretmenleri, veliler ve öğrenciler katıldı. Saat 13.00’da başlayan çay etkinliğinde konuşan Okul Müdürü Yalçın Memiş, dayanışma çayının düzenlenmesinde emeği geçen Okul Aile Birliği yönetimine teşekkür etti. Okul Aile Birliği Başkanı Şükran Dağdeviren ise yaptığı konuşmada, “Okulumuz için düzenlenen çay etkinliğine gelerek bizlere vermiş olduğunuz desteklerden dolayı hepinize teşekkür ederim.” ifadelerine yer verdi.

 

ETKİNLİKLER DEVAM EDECEK

 

Emeği geçen Okul Aile Birliği yönetimi, öğretmenler ve velilere de teşekkür eden Dağdeviren, “Bu tarz etkinlikler okul için gelir sağlamaktadır. Ümit ediyorum ki bu etkinlik ile birlikte başka etkinlikler de devam ettirilecektir. Her zaman yanımızda olduğunuz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum” açıklamasında bulundu.

 

GÖNÜLLERİNCE EĞLENDİLER

 

Yapılan konuşmaların ardından İzmir Marşı eşliğinde yaş pasta kesildi. Yaş pasta kesiminin ardından etkinliğe katılan davetliler çalan müzikler eşliğinde gönüllerince eğlendiler. Etkinlikte ayrıca sürpriz çekilişlerle birbirinden farklı hediyeler dağıtıldı.

 

Haber / Emrah ÇOĞALAN


0282 726 91 91
0282 747 65 10