'Sonuna kadar hayır diyeceğiz'

CHP Tekirdağ Milletvekili Dr.Candan Yüceer,  Anayasa referandumu çalışmaları kapsamında hemşeri dernekleri ve esnafları ziyaret etti. Vatandaşlara yeni Anayasa değişikliğine neden hayır denilmesi gerektiğini

Tekirdağ 20.03.2017 20:18:00 0

NEDEN HAYIR DENİLMESİ GEREKTİĞİNİ ANLATTI

 

CHP PM Üyesi Tekirdağ Milletvekili Candan Yüceer, referandum çalışmaları kapsamında Çerkezköy ve Kapaklı’da vatandaşlarla bir araya geldi. Çerkezköy CHP İlçe Başkanı Engin Camcı ve ilçe yönetimiyle birlikte Cumhuriyet ve İstasyon mahallelerinde referandum çalışması gerçekleştiren Candan Yüceer, halka neden hayır denilmesi gerektiğini anlattı.

 

SONUNA KADAR HAYIR DİYECEĞİZ

 

Milletvekili Yüceer, AKP’nin on dört yıldır iktidarda olduğunu, on dört yıldır parlamenter sistemle ülkeyi yönettiğini, dilediği atamayı yaptığını ve dilediğini görevden aldığını ifade ederek, “Başkanlık gelince her şey düzelecek diyorlar. 15 yıldır iktidardalar neyi düzelttiler de Başkanlık gelince düzeltecekler. Parlamenter sistemde neyi yapamadılar da Başkanlık sistemi istiyorlar. Dış politikayı ve ekonomiyi batıran, terörü hortlatan, devleti FETÖ'ye teslim eden aklın tek başına ülkeyi yönetmesine sonuna kadar hayır diyeceğiz” diye konuştu.

 

GELECEĞİNİ DÜŞÜNEN HERKESİN HAYIR DEMESİ GEREKİYOR

 

Ak Partinin sunduğu Anayasa değişikliğinin rejimi değiştireceğini sözlerine ekleyen Candan Yüceer,  “80 milyonun kaderi 1 kişiye teslim edilemez. Başkanlık rejimi parti değil, memleket meselesidir. Ülkesini ve geleceğini düşünen herkesin hayır demesi gerekiyor” açıklamasında bulundu.

 

BİZİ AYRIŞTIRMAYA ÇALIŞANLAR VAR

 

Çerkezköy’deki referandum çalışmalarının ardından Kapaklı’ya geçen Yüceer,  İlçe binasında ilçe örgütü ve partililerle buluştu. Kapaklı CHP İlçe Başkanı Kenan Seçkin ve ilçe örgütüyle birlikte Tokatlılar ve Bartınlılar Derneği’ni ziyaret eden Yüceer, Tekirdağ’da Türkiye’nin her bir köşesinden insanların yaşadığını belirterek, “Bizler hep beraber burada kardeşçe yaşıyoruz. Ancak iktidarlarını pekiştirmek için bizi ayrıştırmaya çalışanlar var.   Türkiye’nin ihtiyacı tek adam yönetimi ya da toplumu şucu bucu diye ayrıştırmak değil; birlik olup çocuklarımıza güzel bir gelecek hazırlamaktır” dedi.

 

TEK DERTLERİ BAŞKANLIK

 

Candan Yüceer konuşmasının sonunda ise Ak Partinin dış politikada Türkiye’nin itibarını sıfırladığını belirterek, “Bizi birbirimize düşüremediler. Avrupa’dan medet umuyorlar. Evet için Türkiye’nin itibarını iki paralık ettiler.  Bugün Hollanda’ya kafa tutuyorlar, bedel ödeyeceksin diyorlar, arkasından Petrol Ofisi’ni Hollanda’ya satıyorlar. ABD Başkanı Trump, yedi Müslüman ülkenin vatandaşlarının ülkeye girişini yasakladı. AKP sesini bile çıkaramadı. Artık halk oynanan bu kirli oyuna inanmıyor. Ne El Bab’ta, Güneydoğu’da şehit düşen vatan evlatları ne de işsiz gençlerimiz! Tek bir dertleri var: Başkanlık. Vicdanımızı, aklımızı, irademizi, bir kişiye teslim etmemizi istiyorlar. Buna izin vermeyeceğiz” ifadelerine yer verdi.

 

Haber / Emrah ÇOĞALAN

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10