Parklar Onarılıyor

Çerkezköy Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, ilçenin muhtelif noktalarındaki yeni park yapım ve mevcut parkların bakım onarım çalışmalarına devam ediyor. Son olarak, Yıldırım Bey

Çerkezköy 20.03.2017 20:28:00 0
Parklar Onarılıyor

REVİZYON ÇALIŞMASI BAŞLATILDI

 

Çalışmalar hakkında açıklamalarda bulunan Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “Bu parkımızda TREDAŞ’a ait bir trafo vardı. TREDAŞ ekipleri buradaki trafoyu yıkıp yerine yenisini yaptı. Trafo yenileme çalışmaları sırasında da parkta tahribat meydana geldi. Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerimiz de bu kapsamda parkımızda revizyon çalışması başlattı.” dedi.

 

BÖLGEYE YAKIŞIR BİR PARK MEYDANA GELDİ

 

Gerçekleştirilen çalışmalar neticesinde parkın adeta yeni bir görünüme kavuşturulduğunu kaydeden Başkan Vahap Akay, “Öncelikle trafo yenileme çalışmaları sırasında tahrip olan bordür taşları, oyun grupları ve oturma grupları onarıldı. Parkımızın etrafındaki sınırlama çitleri yenilendi. Parkımıza çim tohumları ekildi ve ağaçlandırma çalışmaları gerçekleştirildi. Yapılan çalışmalar neticesinde bölgeye yakışır bir park meydana geldi. Parkımızdaki revizyon çalışmalarımız tamamlanmak üzere” ifadelerini kullandı.

 

Haber / Pınar SANCAR


0282 726 91 91
0282 747 65 10