Doğan:CHP ve HDP şarlatanlığını herkes gördü

AK Parti Çerkezköy İlçe SKM'nin Çerkezköy'de organize ettiği kahvaltı programında AK Parti Tekirdağ Milletvekili Dt. Ayşe Doğan ve AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe,

Çerkezköy 20.03.2017 20:51:00 0
Doğan:CHP ve HDP şarlatanlığını herkes gördü

KAFEGA’DA KAHVALTILI TOPLANTI DÜZENLENDİ

 

Kafega’da düzenlenen kahvaltı programına Ak Parti Tekirdağ Milletvekili Dt.Ayşe Doğan, Ak parti İlçe Başkanı Abdullah Öğe, AK Parti İlçe SKM Başkanı Hanefi Belindir, AK Parti Eski İlçe Başkanları Mehmet Danyeli, Sait Yazı, Alaettin Demirbağ ile Reşat Bahar, AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Sevgican Aydoğan ile İlçe Yönetim Kurulu üyeleri katıldı.

 

VATANDAŞLARIMIZI BİLGİLENDİRİYORUZ

 

Kahvaltı programının ardından konuşan AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe, referandum sürecine ilişkin AK Parti’nin Çerkezköy’de yürüttüğü çalışmalarını hatırlatarak, bütün ekiplerin 2 haftayı aşkın bir süredir ilçede çalışma yürüttüğünü, kadın kollarının ev ziyaretleri, diğer yöneticilerin ise iş yeri ve kahvehane ziyaretleri yaparak vatandaşların bilgilendirildiğini aktardı. Ayrıca Öğe, meclisin tatil edilmesi dolayısıyla AK Parti Tekirdağ Milletvekili Ayşe Doğan’ın 3 günlüğüne ilçede olacağını ifade etti.

 

ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ

 

Referanduma ilişkin parti tarafından bastırılan el broşürlerinin dağıtılmasının ardından ilçedeki kararsız seçmenlerin evet yönünde oy vereceğini belirttiklerini ifade eden Öğe, Çerkezköy sandıklarından yüksek oranda ‘evet’ oyu çıkacağını ifade etti. Öğe, “Çerkezköy’de çıkacak oy Türkiye ortalamasında bir oy olacaktır. İnsanlarımızın kara propagandaya meyil etmediğini görüyoruz. Trajikomik ifadelerle halkımızı kandırmaya çalışıyorlar. CHP Genel Başkanı bunu yapıyor parti teşkilatları da bunu devam ettiriyor. Yüksek oranda evet çıkacak inanıyoruz, çalışmaya devam edeceğiz.” diye konuştu.

 

CHP SÜREKLİ KOMİSYONU TERK ETTİ

 

İlçe Başkanı Abdullah Öğe’nin ardından konuşan Ak Parti Tekirdağ Milletvekili Ayşe Doğan, “Meclisteki Anayasa çalışmalarında 330’un üzerinde bir oy aldık. 2004 yılından bu yana 82 anayasasındaki değişiklikle ilgili konu meclis gündeminde. CHP sürekli komisyon terk ediyordu. Arkadaşlar her seferinde bahane bulup gidiyorlar. Son olarak Devlet Bahçeli her zaman olduğu gibi bu milletin derdi diyerek bu konu da hazırlık yapılması gerektiğini ortaya koydu ve hükümet ile milletin yanında olduğunu gösterdi. Burada yapılan anayasa çalışmalarında belli maddelerde öncelikle mutabık kalındı” dedi.

 

MİLLETİN KÜRSÜSÜNÜ İŞGAL EDİYORLAR

 

Anayasanın ilk dört maddesinde asla değişiklik olmayacağını sözlerine ekleyen Doğan, “Millete gitmeden meclisten geçen çoğunlukta değişiklik yapmaya kalkabilirdik. Daha bu aşamadayken CHP ve HDP grubunun yaptıkları şarlatanlıkları hepiniz gördünüz ve yaşadık. Arkadaşının bacağından ısırmasından tutun da kürsüyü işgal etmek. Bu milletin kürsüsüdür. Bizler milletimizin oylarıyla geldik. HDP’lilerin bile nereye hizmet ettikleri belliyken, milletin oyuyla gelmiş ve bizlerle aynı haklara sahipler. Aynı maaşı alıyorlar yeri geliyor meclis başkan vekilliği yapıyor, makam arabası falan derken her türlü hakkı savunuyorlar, bu vatanın milletin evlatlarına silah çeviriyorlar ama kalkıp milletin kürsüsünü işgal ediyorlar.” ifadelerini kullandı.

 

BİN BİR TÜRLÜ EZİYETLERLE ENGELLENMEYE ÇALIŞILIYOR

 

CHP ve HDP’nin her türlü engellemeyi yaptıklarını ifade eden Ayşe Doğan, “Neymiş vay efendim düşüneceklermiş. Sözüm ona meslek grubu olan STK’lardan benim diş hekimliği biriliğinden mesaj geldi. Bunlar STK değil meslek kuruluşlarıdır. Milletvekillerine hayır oyu verelim diye mimarlar odası ve diğer meslek gruplarından mesajlar geliyor. Böyle bir şey olamaz. Biz 14-15 yıldır bu noktalara geldiysek Cumhurbaşkanımızın dik duruşu sayesinde geldik. Bu millet az acılar çekmedi. 14 yıldır alışmış bir istikrar var ve dünya bu yüzden bizimle uğraşıyor. Dışişleri bakanımızın toplantısı engellendi. Tutulan salonlar sudan bahanelerle aileleri tehdit edilerek, bin bir türlü eziyetlerle iptal ediliyor” açıklamasında bulundu.

 

POLİS VE ASKERLER EĞİLMEYE BAŞLADI

 

Milletvekili Ayşe Doğan konuşmasının devamında ise şunları söyledi; Konsolosluk binaları Türkiye Cumhuriyeti’nin konsolosluğuysa o bina toprakları bizim topraklarımızdır ki kanunen de böyle sayılıyor. Her türlü engellemeler yapıldı. En son Fatma hanımın başına gelenler ortada. Hollanda polisi yedi saattir bizi yordunuz gidin de biz de rahat edelim demişler. Bu ülkenin kadınının karşısında bile polisler askerler eğilmeye başladılar ve yapacakları bir şey yok. Onların yaptığı hareketler ne insanlığa ne de kadın haklarına sığar. Bunlar her türlü mecrada insan haklarıyla ilgili savunma yapıyorlar, bizim bugün yaptığımız geliştirdiğimiz her türlü politika onların hayranlıkla baktığı bir politikadır.

 

HİÇBİR ŞEKİLDE ENGELLEME YOK

 

‘’Bunların hazmedemedikleri bizlerin dik duruşudur’’ diyerek konuşmasını sürdüren Doğan, “Yurt dışında yaşayan çok sayıda Türk vatandaşımız var. Onlar çalışarak güçlendiler. Orada yaşayanlar gibi güzel evlerde oturup güzel arabalara binebiliyorlar. Güçlü kadınlar güçlü erkekler güçlü çocuklar var bunlar onu hazmedemiyorlar. İçimizdeki birileri hayır diyor anlayabiliyoruz da onlar ne karışıyorlar bizim evet ile ilgili programlarımıza. Hiçbir şekilde engelleme yok. Evet deme ihtimali olan STK ve bizlerin toplantıları iptal ediliyor. Milletimiz doğru kararı verecektir. Meclisten çıkan kararı direk milletimiz karar versin diye sunduk. Milletimizin oyuyla daha güçlü şekilde ortaya gelecektir.” dedi.

 

İSLAMİYETİ KULLANARAK EVLATLARIMIZI KANDIRDILAR

 

Milletin yıllardır terör ve FETÖ olaylarıyla uğraştığını sözlerine ekleyen Ayşe Doğan, “Bu olumsuzlukları hep birlikte yaşadık. İslamiyeti kullanarak evlatlarımızı kandırdılar. Kaldırılanlar da bizim evlatlarımızdır. 7 Haziranda iş yerinde çalışan kadınımıza kızımıza çocuklarımızın ellerine mektup yapıştırarak tehditlerle oy toplamaya çalıştılar. Milletimiz birlik beraberlik ve huzurdan yanadır.” ifadelerine yer verdi.

 

BASIN MENSUPLARININ SORULARINI YANITLADILAR

 

Ak Parti Tekirdağ Milletvekili Ayşe Doğan’ın ardından konuşan Ak Parti Eski İlçe Başkanları da referandum sürecinden bahsederek sandıklardan ‘evet’ oyunun çıkacağını ifade ettiler. Toplantı sonunda Ak Partili heyet basın mensuplarının sorularını yanıtladı. 

 

Haber / Emrah ÇOĞALAN


0282 726 91 91
0282 747 65 10