Özcan Sokağın Resmi Açılışı Yapılacak

Çerkezköy Belediyesi'nin prestijli cadde ve sokak uygulamaları kapsamında Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Özcan Sokakta bir süre önce başlattığı çalışmaları sona erdi.Belediye yetkilileri Özca

Çerkezköy 21.03.2017 22:09:00 0
Özcan Sokağın Resmi Açılışı Yapılacak

YENİ DÜZENLEME ÖZCAN SOKAKTA YAŞAMI VE TİCARETİ CANLANDIRACAK

 

Yeni düzenlemenin Özcan Sokaktaki sosyal hayat ve ticari hayatı canlandıracağını da belirten yetkililer, “ Özcan Sokakta prestij sokak uygulaması yapılması bu bölgede yaşayan mahalle sakinlerinin de alışkanlıklarını canlandırmaya başladı. Bu sokakta bulunan iş yerlerinde alışveriş ve sosyalleşme de günün her saatinde canlı olacak ve kısa süre içinde sokağın popülerliği artacak. İlçenin cazibe mekanlarından biri olacak.’’ dedi. Yetkililer Özcan Sokağın bölgenin örnek prestijli yaşam alanı olduğunu kaydederek, vatandaşlar için de rahat gezinti alanına sahip olmasının yanında gezinti sırasında yorulan ya da vakit geçirmek isteyenler için oturma gruplarının konulduğunu ayrıca sokağın her yönü ile ışıklandırıldığını ve tek yönlü araç park yerlerinin bulunduğunu belirttiler.  

 

İLÇENİN ÇEKİM MERKEZİ HALİNE GETİRİLDİ

 

Çerkezköy Belediyesi’nin hemen arkasında bulunan Özcan Sokağın gerek peyzaj uygulaması gerekse sosyal kültürel etkinliklerle ilçenin sosyal yaşantısına da katkı sunacağı belirtiliyor. Sanayi kenti olan Çerkezköy’ün artan nüfusuna paralel olarak sosyal yaşamını da güçlendirmek istediklerini belirten belediye yetkilileri, benzer uygulamanın ilçenin bazı sokaklarında da devam edeceğini söyledi.

 

Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10