Biz Gerginlikten Yana Değiliz

CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Engin Camcı dün saat 17.00'de Fatih Mahallesinde referandum çalışmaları sırasında bir işyeri sahibi kadının saldırısına uğradıklarını iddia ettikler

Çerkezköy 21.03.2017 22:24:00 0
Biz Gerginlikten Yana Değiliz

BİZ DEMOKRATİK BİR ÜLKEDE YAŞIYORUZ

 

İlçe teşkilatında konuyla ilgili basın açıklaması yapan CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Engin Camcı, “Fatih mahallemizde önceki gün yaptığımız referandum çalışmaları sırasında yönetim kurulu bayan arkadaşlarımızdan Tülay Şener ile Arzu Çiftçi bir tuhafiye dükkanına girdiler ve ben de o sırada o işyeri yakınındaki parkta bulunan çocuklara kek dağıtıyordum. Birden sesler yükseldi ve arkadaşlarımıza işyeri sahibi olduğunu öğrendiğimiz bir bayanın ağza alınmayacak laflar ederek benim mahallemde hayır propagandası yapamazsınız diye bağırdığını gördüm ve hemen oraya gittim. Gitmemle birlikte bağıran kadın elimdeki kek kutusuna vurdu ve kekler yere düştü. Arkadaşlarımız uzaklaşmaya çalışsa da o durmadan bizlere hakaretler yağdırdı. Arabanın içinde bulunan Gökhan Biber arkadaşımız da ne olduğunu anlamak için arabanın kapısını açtığı sırada birden aracın dibinde bitti ve hızla kapıyı çarptı ;Gökhan arkadaşımızın kolunu incitti.Durumu polise bilirdik. Polis geldi ve savcıyı aradılar.Daha sonra savcılığa giderek ifademizi verdik ve kendisinden de şikayetçi olmadık. Çünkü biz o kadına karşı her hangi bir hakaret içeren söz dahi söylemedik. O bize demediğini bırakmadı ve bizden şikayetçi olmuş. Biz de kendisinden şikayetçi olacağız.’’ diyerek yaşananları anlattı.

 

KAMERA GÖRÜNTÜLERİ VAR

 

Ellerinde kamera görüntüleri olduğunu da belirten Camcı, ‘’Biz demokratik şekilde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Dağıttığımız broşürleri almak istemeyenlere de vermiyoruz. Saygı duyarız. Ancak bu tip olaylardan üzüntü duyuyoruz. Kaymakamımız da bu tip olaylara karşı sağduyulu olmamızı ve gerginliğin yaşanmaması konusunda hassasiyet göstermemizi istemişti ve biz bu güne kadar ne gerginlik yaşattık ne de yaşatırız. Biz gerginlikten yana değiliz. Bu ülke hepinizin. Hepimiz bu ülkenin birer fertleriyiz. Birlik ve beraberlik içinde yaşamaya devam edeceğiz.”diye konuştu.

 

KOLUM İNCİNDİ RAPOR ALDIM

 

Olayda hakarete uğradıklarını belirten CHP Çerkezköy İlçe Yönetim Kurulu üyeleri Tülay Şener ve Arzu Çiftçi de yaşadıklarını anlattı. CHP İlçe Yönetim Kurulu üyesi Gökhan Biber de olay esnasında kolunun incindiğini söyledi. Biber, ‘’Fatih Mahallesinde önceki gün çalışmalarımız sırasında Tülay ve Arzu arkadaşımızın broşür dağıtmak için girdikleri tuhafiye dükkanından dükkan sahibi bayan tarafından hakaret içeren laflarla dışarı çıkarıldıklarını gördüm. Bir bayana yakışmayan sözler ediyordu. Ben de o sırada arabanın içindeydim ve arabanın kapısı da açıktı. Ne olduğunu anlamadım birden kapıyı hızlıca kapattı o sırada kolum incindi ve doktordan rapor aldım. İlçemizde böyle bir olayın yaşanması bizleri çok üzdü. Bir daha böyle olayların yaşanmamasını temenni ediyoruz.”dedi.

 

Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10