Uğur Okulları Projelerini Anlattı

Özel Çerkezköy Uğur Okulları Yöneticileri Kadir Reis Zenginal, Tuğba Zenginal ve Halkla İlişkiler Danışmanı Eda Ongan, Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban'ı, Çerkezköy Cumhuriyet Başs

Çerkezköy 22.03.2017 20:19:00 0
Uğur Okulları Projelerini Anlattı

KURUMSAL YAPILARI HAKKINDA BİLGİ VERDİLER

 

Yaptıkları ziyaretler hakkında bilgi veren okul yönetimi, ‘’2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı’nda faaliyete geçecek olan Özel Çerkezköy Uğur Ortaokulu ve Anadolu Lisesi olarak, gerçekleştireceğimiz projeler, eğitim öğretim ve kurumsal yapımızla ilgili bilgi verdik. Ziyaretlerimiz sırasında güler yüzle sıcak bir şekilde karşılandık. Bizlere gösterdikleri ilgi ve alakadan dolayı hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyoruz.’’ dedi.

 

UĞUR OKULLARI BÖLGEMİZDEKİ EĞİTİM İÇİN ÖNEMLİ ROL OYNUYOR

 

Yapılan ziyaretler sırasında Özel Çerkezköy Uğur Okulları yöneticilerine yeni yatırımlarından dolayı başarı dileklerinde bulunan protokol üyelerinin “Özel Uğur Okulları bölgemizdeki eğitim için önemli bir rol oynuyor. Türkiye’de ve dünyada başarısıyla, yabancı dil eğitimi ve yurt dışı programları ile kendini ispatlamış böylesine köklü bir eğitim kurum, inanıyoruz ki yeni eğitim öğretim yılında Çerkezköy’de de başarılı çalışmalara imza atacak ve eğitime önemli katkılarda bulunacaktır’’ dediği belirtildi.

 

Haber / Pınar SANCAR

 

 

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10