Polis açığına vekilden müjde

AK Parti Tekirdağ Milletvekili Metin Akgün ve beraberindeki AK Parti heyeti dün saat 12.00'da Alp Ajans'ı ziyaret etti. Ziyarette 16 Nisan'da yapılacak halk oylamasına ilişkin konular görüşülürken, geçtiğimiz gÃ?

Çerkezköy 23.03.2017 20:16:00 0
Polis açığına vekilden müjde

KULİSTE METİN AKGÜN FIRTINASI

 

AK Parti Tekirdağ Milletvekili Metin Akgün, AK Parti Tekirdağ İl SKM Başkanı İlyas Küp, AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe ve beraberindeki heyetin Alp Ajans ziyaretinde referandum süreci konuşuldu. Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde Tekirdağ'da yapılması planlanan devlet yatırımları noktasında sıkı bir şekilde kulis çalışması yürüttüğünü ifade eden Akgün, referandum sürecini değerlendirdi.

 

SUÇSUZLAR AKLANACAK

 

15 Temmuz kanlı darbe girişiminin ardından tutuklanan 372 Hava Harp Okulu öğrencisinin aileleriyle görüştüğünü ifade eden Akgün, kurulan komisyonda darbe ile ilişkisi bulunmayan kişilerin yürütülen soruşturma kapsamında serbest kalabileceğini ifade ederek, "Suçsuzlar aklanacak. Bir bakıyoruz FETÖ'yü yargılayan savcı FETÖ'cü çıkıyor. Bu işin arkası bırakılmayacak" dedi.

 

ÇERKEZKÖY'ÜN EMNİYET SORUNU ÇÖZÜLECEK

 

Gazeteci Şaban Kardeş de ziyaretten duyduğu memnuniyetin yanı sıra, "Allah bir daha bu millete 15 Temmuz'u yaşatmasın" dedi. Geçtiğimiz gün Çerkezköy Haber Gazetesi'nde ''Polisin evi soyulsa bakacak polis yok'' başlığı ile gündem yaratan haberi ele alan Akgün, yakın zamanda atamalar gerçekleşecek, halkımız müsterih olsun, boşalan kadroların bir anda dolması beklenemez; 75 polis ataması bekliyoruz" dedi. Ayrıca sağlık alanında ülkede yaşanan olumlu gelişmelerin kendi iktidarları döneminde olduğunu dile getiren Akgün, "Çerkezköy, Çorlu ve İstanbul'dan şifa arayan vatandaşlarımızı misafir edebilecek kapasiteye geldi. Kapaklı Devlet Hastanesi'nin açılışı ile bu yük hafifleyecek" ifadelerini kullandı.

 

CHP GİT GİDE MARJİNALLEŞİYOR

 

AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe ise anayasadaki 18 maddelik değişiklik teklifine ilişkin yaptığı açıklamada, "Ülkemiz tekrar 15 Temmuz gibi darbe girişimlerine maruz kalmasın diye referanduma gidiyoruz. Anayasadaki değişikliklerimizle bu tür yapılanmaların önüne geçilecek" dedi. CHP'nin git gide marjinalleştiğini ifade eden Öğe, "Eskiden CHP halkın partisiydi ama bakıyoruz ki artık CHP git gide marjinalleşen ve halktan uzaklaşan bir parti haline geldi" dedi.

 

BİZ GENÇLERİMİZE GÜVENİYORUZ

 

Ayrıca AK Parti Tekirdağ Milletvekili Metin Akgün referandum sürecine ilişkin olarak seçilme yaşının 18'e düşmesini ele alan anayasa değişikliği maddesi hakkında açıklamalarda bulundu. Akgün, "18 yaşındaki kardeşimizin eline silah tutup sınırda nöbet tutturmasını, savaşa göndermesini biliyoruz, oy istiyoruz da neden seçilmesine engel olalım. Biz gençlerimize güveniyoruz" şeklinde konuştu.

 

Haber / Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10