Öfke ve Stres Bu Seminerde Yönetilecek

Dr. Zeynep Hatipoğlu'nun sunacağı 'Öfke ve Stres Yönetimi' konulu seminer bugün Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Konferans salonunda saat 10.00- 16.00 arasında gerçekleşecek.

Çerkezköy 27.03.2017 20:34:00 0
Öfke ve Stres Bu Seminerde Yönetilecek

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası eğitim ve seminer toplantıların 2017 yılı ilkbahar dönemi Mart ayının son eğitim programı olan ‘Öfke ve Stres Yönetimi’ konusunda Dr. Zeynep Hatipoğlu katılımcılara hitap edecek.  Dr. Hatipoğlu seminerde “Kızgınlık nedir?”, “Kontrol edilemeyen stres ve kızgınlığın zararları”, “Öfkenin iyi ve kötü tarafları”, “Stres ve kızgınlıkla başa çıkma yöntemleri”, “Geçmişi kabul etmek” gibi konularda önemli bilgiler verecek.

 

SEMİNERE KATILIM ÜCRETSİZ

 

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası’nın eğitimlerle ilgili yaptığı yazılı açıklamada, “Eğitimlerle ilgili katılımcı sayısı ve eğitim tarih değişiklikleri Odamız tarafından belirlenmekte ve web sitesinde yayınlanmaktadır. Eğitim sonunda katılımcılara katılım belgesi verilmektedir. Eğitimlerimizde kontenjanımız sınırlı olup başvuru sırası göz önünde bulundurulacaktır. Eğitimlerimiz ücretsiz olup öncelik Çerkezköy TSO üyeleri olmak üzere katılmak isteyen herkese açıktır. Eğitimler Çerkezköy TSO hizmet binasında düzenlenecektir. Eğitimlere katılmak isteyenlerin katılımcı adı, firma unvanı ve iletişim bilgilerini belirterek telefon veya mail yoluyla ön kayıt yaptırmaları gerekmektedir” denildi.

 

Haber / Emrah ÇOĞALAN


0282 726 91 91
0282 747 65 10