Cinayet şüphelisi intihar etti!

Silivri Büyükçavuşlu Mahallesi Kurtdere mevkiinde çobanlar tarafından Pazar günü sabah saatlerinde bulunan kadın cesedinin 39 yaşındaki Demet Genç'e ait olduğu tespit edilirken, kamera kayıtlarında en so

Çerkezköy 28.03.2017 00:38:00 0
Cinayet şüphelisi intihar etti!

RESMEN İNFAZ

 

Pazar günü sabah saatlerinde Büyükçavuşlu Kurtdere mevkiinde hayvan otlatan çobanlar ormanlık alan içinde vücuduna iki kurşun isabet eden bir kadın cesedi buldu. Durumun Jandarma ekiplerine bildirilmesi üzerine olay yerine gelen ekipler, pompalı tüfekten çıkan iki fişek ile infaz edilen kadının üzerinde kimlik bulamadı.

 

OLAY KAMERA KAYITLARINA YANSIDI

 

İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri cinayetle ilgili olarak geniş çaplı soruşturma başlatırken, hayatını kaybeden kadının 39 yaşındaki Demet Genç olduğunu tespit etti. Soruşturmayı genişleten Asayiş Ekipleri hayatını kaybeden kadının bir eğlence mekanında çalıştığını tespit ederken, kamera kayıtlarına göre en son mekandan Celalettin Y. ile birlikte çıktığını tespit etti.

 

OLAYI ASAYİŞ EKİPLERİ ÇÖZDÜ

 

İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri ile Büyükkılıç Jandarma ekipleri Celalettin Y.’ın Kızılpınar Mahallesi’nde ikamet ettiğini tespit etti. Jandarma ekipleri olayı araştırdığı esnada iddiaya göre 49 yaşındaki Celalettin Y.misafirliğe gittiği abisinin evinde av tüfeği ile yaşamına son verdi.

 

ADLİ TIP KURUMUNA GÖNDERİLDİ

 

49 yaşındaki cinayet şüphelisi olay yerinde yapılan incelemenin ardından Çerkezköy Devlet hastanesi morguna kaldırıldı. Hayatına son veren 1 çocuk babası Celalettin Y.’ın yakınları abisinin evine ve hastaneye akın ederken, Nöbetçi Cumhuriyet Savcısının hastane morgunda yaptığı ön incelemenin ardından intihar eden Celalettin Y.’ın kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için İstanbul Adli Tıp Kurumuna gönderildi. Olayla ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor. 

 

Haber / Emrah ÇOĞALAN – Alim BİNGÖL

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10