Ev hırsızlarına Asayiş tokadı

Çerkezköy ve Kapaklı'da son on gün içinde 8 eve girerek yaklaşık 30 bin TL değerinde ziynet eşyası ile tüfek ve malzeme çaldıkları tespit edilen 4 şahıs Asayiş Büro Amirliği ekiplerinin titi

Çerkezköy 28.03.2017 18:45:00 0
Ev hırsızlarına Asayiş tokadı

ASAYİŞ EKİPLERİ BİR BAŞARIYA DAHA İMZA ATTI

 

Çerkezköy ve Kapaklı’da meydana gelen hırsızlık olaylarının ardından titiz bir çalışma gerçekleştiren İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, Oğulcan F., Adem K., Tunay K. ve Alaattin K.’yi İstanbul Bayrampaşa’da yakalamayı başardı. Son on gün içinde 8 eve belirli aralıklarla giren hırsızların kiralık araç ile Çerkezköy ve Kapaklı’ya geldiklerini tespit eden Asayiş Büro Amirliği ekipleri soruşturmayı genişletti.

 

KİRALADIKLARI ARAÇTA YAKALANDILAR

 

Girdikleri evlerden yaklaşık 30 bin TL değerinde ziynet eşyası ile tüfek ve malzeme çaldıkları tespit edilen şahıslar GPRS üzerinden takibe alınırken, İstanbul Bayrampaşa da oldukları tespit edildi. Çerkezköy’den dün öğlen saatlerinde İstanbul’a hareket eden Asayiş Büro Amirliği ekipleri, zanlıları öğleden sonra kiraladıkları araçtan inmeye çalıştıkları esnada kıskıvrak yakalamayı başardı.

 

ADLİYEYE SEVK EDİLECEKLER

 

Titiz ve başarılı bir çalışma neticesinde zanlıları kısa süre içinde yakalamayı başaran ekipler, akşam saatlerinde zanlıları Çerkezköy’e getirirken, alınan sağlık raporlarının ardından ifadeleri alınmak üzere İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne götürdüler. Hırsızlık olayına karışan Oğulcan F., Adem K., Tunay K. ve Alaattin K. bugün Adliyeye sevk edilecek. Zanlılardan Oğulcan F.’nin yaklaşık 15 gün önce kavga esnasında ayağından vurulduğu ve bu yüzden koltuk değnekleriyle yürüdüğü öğrenildi.  

 

ANONS İLE ASAYİŞ EKİPLERİNİ TEBRİK ETTİLER

 

Asayiş Büro Amiri Komiser Mehmet Demir, zanlıları Çerkezköy’e getirdiklerini telsizden anons geçmesinin ardından İlçe Emniyet Müdürü Murat Ogan ile İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı Sertan Topkaya telsizden geçtikleri anons ile başarılı çalışmada emeği geçen Asayiş Büro Amirliği ekiplerini tebrik ettiler.

 

Haber / Emrah ÇOĞALAN – Alim BİNGÖL

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10