Süper Lig'de ateş çemberi

 Süper Lig'de şampiyonluk yarışının yanı sıra alt tarafta da müthiş bir mücadele yaşanıyor. Büyük Çınarlıspor'un lige veda ettiği düşme hattında bugün çok önem

28.03.2017 21:48:00 0
Süper Lig

Tekirdağ Süper Amatör Lig’de 22.hafta heyecanı bugün oynanacak olan yedi karşılaşma ile tamamlanacak.

 

LİDER DEPLASMANDA

 

Haftaya 50 puanla lider durumda giren 1911 Çerkezköyspor  deplasmanda 30 puanla yedinci sırada yer alan Kapaklı Sitespor’a konuk olacak. Kapaklı Sahası’nda bugün oynanacak olan karşılaşma saat 13,30’da başlayacak. 1911 Çerkezköyspor bir önceki hafta evinde konuk ettiği Muratlı Belediyespor karşısında ilk devreyi 3-1 mağlup kapatmasına rağmen, ikinci devre müthiş bir geri dönüş yakalayarak son dakikalarda bulduğu golle karşılaşmayı 4-3 kazanmasını bilmişti. Kapaklı Sitespor ise bir önceki hafta deplasmanda konuk olduğu Çorlu Gençlerbirliğispor’a tek golle mağlup olmuştu.

 

HAFTANIN MAÇLARI KAPAKLI’DA

 

Lider 1911 Çerkezköyspor’un alt puan gerisinde takibini sürdüren Kapaklıspor ise evinde üçüncü sırada yer alan Çorlu Kültürspor’u konuk edecek. Kapaklı Sitespor ile 1911 Çerkezköyspor arasında oynanacak olan karşılaşmanın ardından başlayacak olan müsabaka ise saat 15.30’da başlayacak. Kapaklıspor bir önceki hafta deplasmanda 1461 Karadenizspor’a 3-1 mağlup olarak şampiyonluk yarışında ağır bir yara alırken, üçüncü sırada yer alan Çorlu Kültürspor ise evinde konuk ettiği Şarköyspor’a yarım düzine gol atarak karşılaşmadan 6-0 galip ayrılmıştı.

 

EREĞLİ MURATLI DEPLASMANINA ÇIKACAK

 

Hafta sonunda evinde konuk ettiği Hayrabolu Belediyespor’ u dokuz golle geçerek puanını 43 yapan Marmaraereğlisi Belediyespor ise bugün deplasmanda Muratlı Belediyespor’a konuk olacak. Muratlı Sahası’nda oynanacak ve büyük bir çekişmeye sahne olması beklenen karşılaşma saat 16.00’da başlayacak.Son haftalarda aldığı kötü sonuçlarla zirve yarışından uzaklaşan Saray Belediyesporise deplasmanda ligde kalma mücadelesi veren Şarköyspor’a konuk olacak. Şarköy Sahası’nda oynanacak olan bu karşılaşma ise saat 15.30’da başlayacak. Ligde ateş çemberinden kurtulmaya çalışan Çorlu Gençlerbirliğispor ise deplasmanda ligden düşmesi kesinleşen Büyük Çınarlıspor’a konuk olacak. Ligde Büyük Çınarlıspor dört puanda yer alırken, Çorlu Gençlerbirliğispor ise 23 puanla 12.sırada yer alıyor.

 

LİGİN DİBİ ATEŞ ÇEMBERİ

 

Ligin son haftasında Kapaklıkspor’u mağlup ederek gövde gösterisi yapan 1461 Karadenizspor deplasmanda dokuz puanla 13.sırada yer alan Hayrabolu Belediyespor’a konuk olacak. Hayrabolu Sahası’nda bugün oynanacak olan karşılaşma ise saat 15.00’de başlayacak. Alt sıraları ilgilendiren en önemli karşılaşmada ise Ergene Belediyespor evinde Aşağısevindikspor’u konuk edecek. Ligde Aşağısevindikspor 24 puanla onuncu, Ergene Belediyespor ise 23 puanla düşme hattının üstünde yer alıyor. Ergene Sahası’nda oynanacak olan bu zorlu karşılaşma ise saat 16.00’da oynanacak.

 

Haber / Faik Onur  KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10