Başkanım burayı bize sat

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Fen İşlerinden Sorumlu Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Gümüş ile birlikte Çerkezköy Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi'ni ziyaret ederek bir süre Ã?

Çerkezköy 28.03.2017 22:08:00 0
Başkanım burayı bize sat

ARSAYI SATIN ALMAK İSTEDİKLERİNİ İLETTİ

 

Ziyarette Çerkezköy Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Yılmaz Arat, kooperatif yerini genişletme çalışmaları kapsamında kooperatif bitişiğinde bulunan 476 metrekarelik bir alanı satın alarak kooperatife kazandırdıklarını; kooperatifin yerinin biraz daha genişletilmesi ve araç parkının daha rahatlatılması için kooperatif binasının sınırında belediyeye ait olan yerin kooperatife satılmasını talep etti. Başkan Akay konuya sıcak baktığını, ancak konunun mecliste görüşülmesi ve raiç bedelinin belirlenmesinin gerektiğini belirtti.

 

İLÇEMİZE YAKIŞAN BİR TESİS KAZANDIRMAYI HEDEFLİYORUZ

 

Arat, Başkan Akay’ın konuya sıcak bakması karşısında, “Mevcut hizmet binamızı ve lokalimizi yıkarak daha geniş ve işlevi daha iyi olacak bir bina yapmayı düşünüyoruz ve kooperatif araçlarımızı, üyelerimizin araçlarını kooperatifimizin park alanında daha rahat park etmelerinin sağlanması ve giriş çıkışlarının da daha rahat olmasını sağlamak için sanayi kenti olan ilçemize yakışır bir taşıyıcılar kooperatifi tesisini kazandırmayı hedefliyoruz. Bu nedenle kooperatifimizin çevresinde bulunan yerleri kooperatifimize kazandırmaya çalışıyoruz” dedi.

 

GEREKLİ KATKIYI YAPABİLİRİZ DİYE DÜŞÜNÜYORUM

 

‘’Şu anda sizlerin talep ettiği yeri size satabiliriz’’ diyen Akay, ‘’Ancak bu konuyu mecliste görüşmemiz lazım. Raiç bedelini belirlememiz gerekiyor. Kooperatife kazandırılmasını sağlarız diye düşünüyorum. Çerkezköy Motorlu Taşıyıçılar Kooperatifi olarak ilçemiz ekonomisine katkınız büyük. Taşımacılık sektöründe faaliyet gösteren böyle bir kurumun daha iyi bir duruma gelmesi için de her zaman desteğimizi sizlere veriyoruz ve vermeye de devam edeceğiz. Dediğim gibi yer talebinizi görüşeceğim’’ şeklinde konuştu.

 

Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10