1-1'lerini üzmediler

Süper Amatör Lig'in 22.hafta karşılaşmasında Kapaklı Sitespor ile 1911 Çerkezköyspor karşı karşıya geldi. İlk devresi 1-1'lik eşitlikle tamamlanan karşılaşmanın ikinci devresinde gol

29.03.2017 21:03:00 0
1-1

MÜSABAKA SAAT 13.30’DA BAŞLADI

 

Süper Amatör Lig 22.hafta karşılaşmasında Kapaklı Sitespor takımı evinde ligin lideri 1911 Çerkezköyspor’u konuk etti. Dün saat 13.30’da başlayan müsabakaya ev sahibi Kapaklı Sitespor Tugay, Doğukan, Can, Hakan, Uğur, Ömer, Nurullah, Melik, Ceyhun, Serdar ve Mert ilk on biri ile başlarken, konuk ekip 1911 Çerkezköyspor ise Sedat, Hayrullah, Sinan, Doğukan, Mücahit, Taner, Tezcan, Nail, Metin, Hakan ve Deniz ilk on biri ile başladı.

 

GOL PERDESİNİ DENİZ AÇTI

 

Müsabakaya ev sahibi Kapaklı Sitespor başlarken, ilk tehlikeli atak 1911 Çerkezköyspor’dan geldi. Taner’in kullandığı köşe vuruşunu kaleci Tugay çift yumrukla uzaklaştırdı. Temsilcimiz baskılı oyununu karşılaşmanın üçüncü dakikasında golle süslemeyi başardı. Gelişen 1911 Çerkezköyspor atağında Nail’in pasına hareketlenen Deniz topla buluşur buluşmaz kaleciyle karşı karşıya kaldığı pozisyonda topu ağlarla buluşturdu.

 

TOP DİREKTEN DÖNDÜ

 

Müsabakanın ilk bölümlerinde baskılı bir oyun sergileyen temsilcimiz geliştirdiği ataklarla rakip kalede tehlikeli pozisyonlar yarattı. Ev sahibi Kapaklı Sitespor kontra ataklarla rakip kalede gol aradı. Karşılaşmanın 18.dakikasında Kapaklı Sitespor’un milli futbolcusu Mert’in sert şutunu kaleci Sedat uzaklaştırmak isterken direkten döndü. Ev sahibi ekip Mert ile gole çok yaklaşırken, 1911 Çerkezköyspor takımı atağın ardından rahat bir nefes aldı.

 

İLK DEVRE 1-1’LİK SKORLA TAMAMLANDI

 

Dakikalar ilerledikçe baskısını artıran Kapaklı Sitespor takımı aradığı gole 28.dakikada ulaşmayı başardı. Gelişen Kapaklı Sitespor atağında Serdar topu sol kanada taşıdı.  Sol kanattan Mert’in ortasında Nurullah ceza alanı içi sağ çaprazdan çektiği sert şut ağlarla buluştu. Karşılaşmanın ilerleyen dakikalarında başka gol olmayınca ilk devre 1-1’lik eşitlik ile tamamlandı.

 

TAKIMINA RAHAT BİR NEFES ALDIRDI

 

İkinci yarıya her iki takım da hızlı başladı. 61.dakikada sağ kanattan gelişen 1911 Çerkezköyspor atağın da Hakan’ın orta şut karışımı topu kalecide kaldı. Karşılaşmanın 67.dakikasında Taner oyundan alınırken, yerine Mesut dahil oldu. Müsabakanın 70.dakikasında ani gelişen atakta Deniz ceza sahasında topla buluştu. Hızla kaleye yönelen Deniz, Uğur’u çalımlayarak çektiği sert şutu kaleci son anda kornere çelerek takımına rahat bir nefes aldırdı.

 

AZ FARKLA AUTA GİTTİ

 

1911 Çerkezköyspor takımı ataklarını hızlandırırken, 75.dakikada Tezcan ceza alanı içinde yerde kaldı. 1911’li futbolcular penaltı diye itiraz ederken, orta hakem kendisini aldattığı gerekçesiyle Tezcan’ı sarı kart ile cezalandırdı. Üst üste atak tazeleyen 1911 Çerkezköyspor takımı 79.dakikada geliştirdiği atakta gole çok yaklaştı. Sağ kanattan gelişen atakta Deniz pasını Mesut’a gönderdi. Topla buluşan Mesut’un çektiği sert şut az farkla auta çıktı.

 

HAKEMİN YANLIŞ KARARLARI SAÇ BAŞ YOLDURDU

 

Karşılaşmanın son bölümlerinde her iki takımda etkili ataklar geliştirerek öne geçme şansı için mücadele etti. Son bölümlerde başka gol olmayınca müsabaka 1-1’lik skorla tamamlandı. Özellikle karşılaşmanın ikinci yarısında her iki takım da hakemlerin yanlış kararlarına itiraz ederken, futbolcular kadar futbolseverler de maç boyunca tepkilerini dile getirdiler.

 

Haber / Emrah ÇOĞALAN


0282 726 91 91
0282 747 65 10