Hedefimiz En Az 250 Üye

Çerkezköy'e Gönül Verenler Derneği'ne son günlerde üye olanların sayılarında artış olduğunu kaydeden Dernek Başkanı Murat Akay, derneğin bir yılda yaptığı olumlu çalışmala

Çerkezköy 29.03.2017 21:11:00 0
Hedefimiz En Az 250 Üye

BİR YIL İÇİNDE 160 ÜYE

 

Çerkezköy’e Gönül Verenler Derneği Başkanı Murat Akay, derneğin bir yıl önce kurulduğunu ve kuruluşundan bu yana yapılan çalışmaların halk tarafından beğenilmesinden dolayı son aylarda derneğe üye olmak isteyenlerin sayılarında artış olduğunu belirtti. Başkan Akay, “Çerkezköy’e Gönül Verenler Derneği olarak ilçemizin gelişimine nasıl katkı yaparız diyerek yola çıktık ve derneğimizin faaliyete geçtiği günden bu yana çeşitli etkinliklerin yanı sıra ihtiyaç sahibi öğrencilerimizin ihtiyaçlarının giderilmesi yönünde çalıştık.Ayrıca Müjgan-Serkan karagöz Uygulama Merkezi’mizde eğitim öğretim gören engelli çocuklarımızın tekstil atölyesindeki çalışmalarına da katkı sağladık. Bir okulumuzun kalorifer tesisatını yeniledik. İlçemizde yaptığımız bu olumlu çalışmalarımızda bizlere destek ve katkı sağlayan hayırsever ilçe halkımıza çok teşekkür ediyoruz. Derneğimiz çatısı altında yer almak isteyenlerin devamlı çoğalarak üye olması bizleri mutlu ediyor. Bir yıl içinde derneğimizin 160 üyesi oldu” dedi.

 

HER KESİMDEN ÜYE VAR

 

Son günlerde derneğe üye olmak için müracaat edenlerin sayısında da beklenmedik bir artış olduğunu kaydeden Akay, ‘’Bir hafta içinde de ilçemizin tanınmış simalarından 9 kişi üye oldu. Bir hafta içinde üye olanlar arasında Çerkezköy Belediyesi eski Meclis üyesi ve Belediye Başkan yardımcılarından Asım Çorbacı, Müzisyen Namık  Aydın, ilçemiz iş adamlarından Ufuk Sever, Cem Turan, Salih Aksu, emeklilerimizden Özcan Tayan, Tuncay Yılmaz ve belediye çalışanlarımızdan Aykut Akar yer aldı. Yeni üye olan bu değerli arkadaşlarımızla birlikte üye sayımız 160 oldu. Derneğimize üye olmak isteyenleri önce yönetim olarak araştırıyor ve daha sonra üyeliğe kabul ediyoruz. ‘’ dedi. Akay, dernekte her kesimden üye olduğunu belirtti.

 

BEN YOK BİZ VARIZ İLE ÇALIŞIYORUZ

 

‘’Ben değil biz’’ mantığıyla hareket ettikleri belirten Akay, Yönetim kurulumuz her hafta yaptığı haftalık toplantılarının ardından ayda birde genişletilmiş yönetim kurulu toplantısı yaparak dernek üyelerinin tümünü bu toplantıya çağırarak yönetimin aldığı kararları üyelerimize aktarıyor. Onların da görüşlerini alarak daha iyi işler ve de çalışmalar yapmamıza ışık tutuyor. Gerek yönetim kurulumuz gerek tüm dernek üyelerimizle birlikte tam bir uyum ve birlik içinde ben değil biz yaptık ya da yapıyoruz diyoruz. Çünkü herkesin  çalışmalarda emeği ve katkısı oluyor. Hedefimiz 2017 yılı sonuna kadar üye sayımızı en az 250 yapmak.”diye konuştu.

 

Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10