Avantajı kullanamadılar 0-0

Tekirdağ Süper Amatör Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren Kapaklıspor ile Çorlu Kültürspor Kapaklı Sahası'nda karşı karşıya geldi. Lider 1911 Çerkezköyspor'un puan kaybettiği haftayı

30.03.2017 20:18:00 0
Avantajı kullanamadılar 0-0

KAPAKLI SAHASI’NDA OYNANDI

 

Haftaya lider 1911 Çerkezköyspor’un altı puan gerisinde ikinci sırada giren Kapaklıspor evinde üçüncü sırada yer alan Çorlu Kültürspor’u konuk etti.  Çarşamba günü saat 16:30’da Kapaklı Şehir Stadı’nda oynanan maça Kapaklıspor; Semih, Tolga, Çağatay, Hüseyin, Tuna, Gökay, Ömer, Eray, Berkay, Batuhan, Gençağa ilk onbiri ile çıktı. Çerkezköy Kültür Spor ise Mücahit, Bülent, Ayhan, Doğancan, Armin, Gökhan, Vedat, Özhancan, Anıl, Rıdvan ve Ogün ilk onbiri  ile sahaya çıktı.

 

İLK DEVREDEN GOL ÇIKMADI

 

Lider 1911 Çerkezköyspor’un puan kaybı yaşadığı haftayı iyi değerlendirmek isteyen Kapaklıspor maça da mutlak üç puan parolası ile başladı. Taraftarının desteğini arkasına alan Kapaklıspor ilk dakikalarda Berkay ile yakaladığı önemli bir fırsatı değerlendiremedi. Her iki takımında cesur bir futbol ortaya koyduğu karşılaşmanın 12.dakikasında Çorlu Kültürspor’da Ogün’ün yerden sert vuruşu az farkla auta çıktı. 35.dakikada gelişen Kapaklıspor atağında topla buluşan Eray Cem’in vuruşu auta çıktı. 43.dakikada Çorlu Kültürspor atağında topla buluşan Vedat’ın vuruşu kaleci Semih’in kontrolünde auta çıktı. Karşılaşmanın ilk devresinin kalan dakikalarında gelişen ataklardan gol sesi çıkmadı.

 

PUAN KAYBINI İYİ DEĞERLENDİREMEDİLER

 

Karşılaşmadan mutlak üç puan ile ayrılmak isteyen Kapaklıspor ikinci devreye iyi başladı. Sağlı sollu ataklarla Çorlu Kültürspor kalesini abluka altına almayı başaran Kapaklıspor tecrübeli oyuncusu Gökay ile yakaladığı iki önemli fırsatı değerlendiremedi. Rakibi karşısında tek kale bir futbol ortaya koyan Kapaklıspor golcü oyuncusu Batuhan ile yakaladığı önemli fırsatları değerlendiremedi. Kalan dakikalarda gelişen ataklardan gol sesi çıkmayınca karşılaşmada başladığı gibi golsüz eşitlikle tamamlandı. 1911 Çerkezköyspor’un puan kaybı yaşadığı haftada puan farkını dörde indirme şansını kullanmayan Kapaklıspor 45 puanla ikinci sıradaki yerini korurken, Çorlu Kültürspor ise 44 puanla üçüncü sıradaki yerini korudu.

 

Haber / Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10