Milletimiz 16 Nisan'da Kendi Sistemini Oylayacak

Tekirdağ Milletvekili ve AK Parti MKYK Üyesi Sayın Mustafa Yel Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi Halk Oylaması süreci kapsamında, Muratlı merkez ve kırsal mahallelerde STK, esnaf ve vatandaşlarla bir araya geler

Tekirdağ 30.03.2017 20:21:00 0
Milletimiz 16 Nisan

ANAYASA DEĞİŞİKLİĞİ HAKKINDA BİLGİ VERDİ

 

Güne AK Parti Muratlı İlçe Başkanlığını ziyaret ile başlayan Yel Muratlı Karton Genel Müdürü Necati Akyıldız'ı ziyaret etti. Fabrika işçileriyle bir araya gelen Yel, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ve Anayasa değişikliği ile ilgili bilgiler verdi.  Daha sonra Muratlı'da yeni yerinde hizmete devam eden Muratlı Hizmet Gazetesine hayırlı olsun ziyareti yapan Yel, Referandum sürecini değerlendirdi. Esnaf ve vatandaşlarla buluşan Yel, referandumda neden evet denilmesi gerektiğini anlattı.

 

MİLLETİMİZİN İRADESİ SANDIKTA TECELLİ EDECEK

 

AK Parti Muratlı İlçe Başkanı Metin Arıcı, AK Parti İlçe Teşkilat mensupları ve AK Partili Belediye Meclis üyeleri ile birlikte Muratlı MHP İlçe Başkanı Hüseyin Tufan'ı ziyaret eden Yel,“Bizler milletvekilleri olarak TBMM’de, kararın ve sözün sahibinin millet olduğu sistemin çalışmalarını yaptık. Bu çalışmayı Milliyetçi Hareket Partisi ile beraber 18 madde haline getirdik, meclisten geçirdik ve Cumhurbaşkanımızın onayından sonra şimdi sözün sahibi olan milletin önüne getiriyoruz. Milletimiz 16 Nisan’da sandığa gidecek ve kendi sistemini oylayacak. Ben inanıyorum ki MHP’li ve Ülkücü kardeşlerimizin de evet diyerek verecekleri destekle 16 Nisan’dan sonra milletimizin iradesi sandıkta tecelli edecek ve bu ülkenin önü tamamen açılacaktır" dedi.

 

VATANDAŞLARIMIZ EN DOĞRU KARARI VERECEK

 

Yel günün sonunda AK Parti İl Başkanı Cüneyt Yüksel, İlçe Başkanı Metin Arıcı, İl yönetim kurulu üyeleri ve İlçe teşkilat mensupları ile beraber Muratlı’da STK, Muhtarlar ve Azalar ile bir araya geldi. Gerçekleştirdikleri ziyaretlerin vatandaşlar tarafından ilgi ve takdir ile karşılandığını ifade eden Yel, “İnanıyorum ki vatandaşlarımız en doğru kararı verecek ve İnşallah 16 Nisan’da Muratlı’mızdan ve Tekirdağ’ımızdan tüm sandıklardan güçlü bir “evet” çıkacaktır” dedi.

 

Haber / Şaban KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10