Ev hırsızları serbest bırakıldı

Çerkezköy ve Kapaklı'da 8 eve girerek yaklaşık 30 bin TL değerinde ziynet eşyası ile tüfek ve malzeme çaldıkları tespit edilen 4 şahıs Asayiş Büro Amirliği ekiplerinin titiz ve başarılı ?

Çerkezköy 30.03.2017 20:35:00 0
Ev hırsızları serbest bırakıldı

İSTANBUL’DA YAKALANDILAR

 

Çerkezköy ve Kapaklı’da meydana gelen hırsızlık olaylarının ardından titiz bir çalışma gerçekleştiren İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, Oğulcan F., Adem K., Tunay K. ve Alaattin K.’yi İstanbul Bayrampaşa’da yakalamayı başarmıştı. Girdikleri evlerden yaklaşık 30 bin TL değerinde ziynet eşyası ile tüfek ve malzeme çaldıkları tespit edilen şahıslar GPRS üzerinden takibe alınırken, İstanbul Bayrampaşa’da oldukları tespit edildi.

 

SERBEST BIRAKILDILAR

 

Asayiş Büro Amirliği ekipleri, zanlıları kiraladıkları araçtan inmeye çalıştıkları esnada kıskıvrak yakalamayı başardı. Aynı gün Çerkezköy’e getirilen zanlılar emniyetteki ifadelerinin ardından Çerkezköy Adliyesi’ne sevk edildi. Savcılık sorgusunun ardından tutuklanma istemiyle mahkemeye sevk edilen şahısların adli kontrol şartıyla serbest bırakıldıkları öğrenildi.

 

Haber / Emrah ÇOĞALAN


0282 726 91 91
0282 747 65 10