Çerkezköy'de Akşener Afişleri MOBESE Şahitliğinde İndirildi

Bugün Çerkezköy'de halkla bir araya gelip referandumda "Hayır" oyu isteyecek Meral Akşener'in altı afişi indirildi. MOBESE kameraları önündeki demokrasi ihlali sonrası yetkililerin harekete geÃ?

Çerkezköy 31.03.2017 09:23:00 0
Çerkezköy

Türkiye Büyük Millet Meclisi eski Başkanvekili, İçişleri eski Bakanı ve MHP Genel Başkan adayı Meral Akşener’in bugün Çerkezköy’de gerçekleştireceği kapalı salon toplantısı öncesi afişleri bilinmeyen kişi veya kişiler tarafından indirildi. MOBESE kameralarının tam önünde gerçekleşen demokrasi ayıbı sonrası emniyet başta olmak üzere yetkililerin harekete geçmesi, zanlıları tespit etmesi bekleniyor.

 

REFERANDUMDA DA ZITLAŞTILAR

 

Milliyetçi Hareket Partisi’nde genel merkeze muhalif duruşu nedeniyle Devlet Bahçeli tarafından çok ağır suçlamalara maruz kalan, partiden ihracı için hamlede bulunulan Meral Akşener, 16 Nisan referandumundaki tavrı ile de Bahçeli ve genel merkez ile zıtlaşmış; Devlet Bahçeli’nin tavrı AKP ile paralel şekilde, “Evet” olmuştu. Akşener referandum sürecinde çeşitli il ve ilçelerde olmadık sıkıntılar yaşamış, toplantı yapılacak mekan bulmakta ve izin almakta önüne engeller konmuş, tüm engelleri aşıp toplantıyı düzenlese dahi bu sefer MHP genel merkeziyle paralel düşünenlerin şiddet boyutlarını zorlayan demokrasi ihlallerine maruz kalmıştı.

 

KAPLAN VE ARKADAŞLARI AĞIRLAYACAK

 

MHP İl eski Başkanı Enes Kaplan öncülüğündeki tertip komitesi tarafından Çerkezköy’de ve Tekirdağ’da ağırlanacak olan Meral Akşener’in bugün Çerkezköy’de Çerkezköy Belediyesi Spor Salonu’nda gerçekleştireceği toplantının afişlerinin indirilmesi tepki topladı. Tertip komitesi Atatürk Caddesi’nde değişik noktalara asılan altı afişin indirildiğini tespit etti. Komite üyeleri gördükleri manzara karşısında şaşkınlıklarını gizleyemezken şunları söyledi:

 

“KARDEŞ KARDEŞE KIRDIRILIYOR”

 

“Biz bunlara alışığız. Üzücü olan kardeşin kardeşe kırdırılmasıdır. Biz inanıyoruz ki MOBESE kamerası önünde afişleri indirenler kamera kayıtlarında tespit edilecektir. Kaymakamlık, İlçe Emniyet ve Savcılık gerekli işlemleri yapacaktır. Salon toplantımıza sayılı saatler kala böyle bir hadisenin yaşanmış olması ilçemiz ve ülkemiz adına üzücü bir olaydır. Zira Çerkezköy, Türkiye'nin aynasıdır. Türkiye'nin her ilinden ve ilçesinden, her görüşten insanların bir arada yaşadığı bir ilçede insanların fikirlerine saygı duyulmalıdır.

 

YA AK PARTİ AFİŞİ İNDİRİLSEYDİ

 

İndirilen altı afişten birinin AK Parti afişi olduğu düşünülse, o afişi indiren kişi ya da kişiler kimbilir ne olurdu ya da toplum ne tür bir tepki gösterirdi, bunun takdirini de kamuoyuna bırakıyoruz. Hukuki haklarımızı saklı tutmak kaydıyla Meral Akşener’in Çerkezköy ve Tekirdağ'da yapacağı programda güvenlik güçlerimizin her türlü önlemi alacağına olan inancımızı koruyoruz. Bizler vatan sevdalıları olarak ülkemizin geleceği adına hayırın daha hayırlı olduğuna inanan insanlarız.Korkmadan, yılmadan, yıkılmadan, kırmadan dökmedenfikrimizi söylemeye devam edeceğiz. Sayın Meral Akşener'i de hem Çerkezköy'de hem Tekirdağ'da adına şanına yakışır şekilde ağırlayacağız.”

 

Haber / Şaban KARDEŞ  


0282 726 91 91
0282 747 65 10