Süper Ligde 7 karşılaşma oynanacak

Süper Amatör Ligde 23.hafta Pazar günü oynanacak 7 karşılaşma ile tamamlanacak. Haftaya altı puanlık avantajla giren temsilcimiz 1911 Çerkezköyspor evinde ligden düşmesi kesinleşen Büyük Çınarlısp

1.04.2017 00:42:00 0
Süper Ligde 7 karşılaşma oynanacak

LİDER EVİNDE ÜÇ PUAN ARAYACAK

 

Haftaya 51 puanla lider durumda giren temsilcimiz 1911 Çerkezköyspor dört puanla ligden düşen Büyük Çınarlıspor’u evinde konuk edecek. Hafta içinde oynanan 22.hafta karşılaşmasında Kapaklı Sitespor’a konuk olan 1911 Çerkezköyspor öne geçtiği karşılaşmada rakibinin gelen golüne engel olamayınca karşılaşmadan bir puan ile ayrılmıştı. Perşembe ve Cuma günü yaptığı çift antrenmanla Büyük Çınarlıspor maçı hazırlıklarını sürdüren 1911 Çerkezköyspor bugün yapacağı son antrenmanın ardından maç saatini bekleyecek. Pazar günü Çerkezköy Mustafa Uğraş Stadyumunda oynanacak olan bu karşılaşma saat 14.00’de başlayacak.

 

HEDEF ÜÇ PUAN

 

Pazar günü oynanacak olan karşılaşmadan üç puan ile ayrılmak istediklerini kaydeden 1911 Çerkezköyspor Başkanı Murat Narçın “ ligin 23.haftasında evimizde Büyük Çınarlıspor’u konuk edeceğiz. Hafta içinde oynanan Kapaklı Sitespor karşısında şansız bir beraberlik alarak avantajı kullanamadık. Ligin tamamlanmasına kısa bir süre kaldı. Şampiyonluk yolunda bu saatten sonra puan kaybına tahammülümüz yok. Ligden düşmesi kesinleşen rakibimiz karşısında galibiyet alıp son üç haftaya avantajlı girmek istiyoruz. Bütün taraftarlarımızı Pazar günü oynayacağımız karşılaşmaya davet ediyoruz” dedi.

 

KAPAKLISPOR İKİNCİ SIRADA YER ALIYOR

 

1911 Çerkezköyspor’u takibini sürdüren Kapaklıspor ise ligden düşmesi kesinleşen Hayrabolu Belediyespor’u konuk edecek. Bir önceki hafta evinde takipçisi Çorlu Kültürspor’u konuk eden Kapaklıspor üstün oynadığı karşılaşmada istediği gol ve golleri bulamayarak karşılaşmadan bir puan ile ayrılmıştı. Kapaklı Sahası’nda Pazar günü oynanacak olan bu karşılaşmada aynı saatte başlayacak.

 

“ŞANSIZ PUAN KAYIPLARI YAŞADIK”

 

Son haftalarda şansız puan kayıpları yaşadıklarını kaydeden Kapaklıspor Teknik Direktörü Ahmet Sarı “ 1911 Çerkezköyspor’u mağlup ettikten sonra ilk olarak 1461 Karadenizspor karşısında kötü bir futbol sergileyip mağlubiyet ile ayrıldık. Geçtiğimiz haftada şampiyonlukta ki rakibimiz 1911 Çerkezköyspor’un puan kaybı yaşadığı haftayı iyi değerlendiremeyerek evimizde Çorlu Kültürspor’a puan kaybettik. Ligin tamamlanmasına dört hafta var. 1911 Çerkezköyspor’un puan kaybetmesini bekleyip dört maçımızı kazanmak istiyoruz” dedi.

 

SİTE EREĞLİ DEPLASMANINA ÇIKIYOR

 

Bir önceki hafta Kapaklı deplasmanından bir puan ile dönen Çorlu Kültürspor ise evinde 38 puanla beşinci sırada yer alan Saray Belediyespor’u konuk edecek. Çorlu General Basri Saran Stadyumunda Pazar günü oynanacak olan bu karşılaşma ise saat 13.00’de başlayacak. Yine aynı puana sahip Marmaraereğlisi Belediyespor ise evinde Kapaklı Sitespor’u konuk edecek. Marmara Ereğli Sahası’nda yarın oynanacak olan bu karşılaşmada saat 14.00’de başlayacak. Son haftalarda ki iyi futbollarını Ereğli deplasmanında da sürdürmek istediklerini kaydeden Sitespor Başkanı Ersan Karamehmetoğlu “ Hafta içinde evimizde oynadığımız karşılaşmada lider 1911 Çerkezköyspor’a kök söktürdük. Genç ve dinamik bir takımız. Liderin iki maçta da mağlup edemediği tek takımız. Bu haftada da zirve mücadelesi veren Marmaraereğlisi Belediyespor karşısında da aynı mücadelemizi ortaya koyarak puan yada puanlarla dönmek istiyoruz” dedi.

 

HAFTANIN MAÇI ÇORLU’DA

 

Ligde orta sıralarda mücadele eden iki ekip 1461 Karadenizspor ile Muratlı Belediyespor 13 Kasım Sahası’nda karşı karşıya gelecekler. Pazar günü oynanacak olan bu zorlu karşılaşmada 14.30’da başlayacak. Ligde haftanın maçı ise Çorlu’da oynanacak. Son haftalarda yakaladığı önemli çıkış ile birlikte 26 puana yükselerek rahat bir nefes alan Çorlu Gençlerbirliğispor evinde 23 puanla düşme potasına giren Ergene Belediyespor’u konuk edecek. Galip gelecek takımın büyük bir avantaj yakalayacağı bu zorlu karşılaşma Çorlu General Basri Saran Stadyumunda saat 15.30’da başlayacak.

 

ŞARKÖYSPOR ZORLU DEPLASMANDA ÜÇ PUAN ARAYACAK

 

Ligde alt sıraları ilgilendiren bir diğer karşılaşmada ise 27 puanla dokuzuncu sırada kendisine yer bulan Aşağısevindikspor evinde 25 puanla düşme potasının bir puan üstünde yer alan Şarköyspor’u konuk edecek. Muratlı Sahası’nda Pazar günü oynanacak olan karşılaşmanın başlama saati ise 14.00.

 

Haber / Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10