Mart Ayı Partisi Çetin Group'tan

Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi'nin aylık geleneksel doğum günü partileri aralıksız devam ediyor. Mart Ayı Doğum günü partisinin sponsorluğunu Çetin Group Yönetim Kurulu BaşkanÄ?

Çerkezköy 1.04.2017 00:52:00 0
Mart Ayı Partisi Çetin Group

30 DERNEK ÜYESİNİN DOĞUM GÜNÜ KUTLANDI

 

Ahmet Çetin ve eşi Seval Çetin’in işlerinin yoğun olması dolayısıyla doğum gününde kendilerini Çetin Group Çerkezköy Bölge Müdürü  Emel  İpek Çalışkan temsil etti. Doğum günü etkinliğinde konuşan Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şube Başkanı Hayrettin Çetinkaya, “Bildiğiniz gibi geleneksel olarak her ay sürdürdüğümüz doğum günü partilerimiz aksatılmadan devam ediyor. Bu etkinliklerimizi ilçemizin hayır severleri, iş adamları sanayicileri ve esnaflarımızın katkı ve destekleriyle gerçekleştiriyoruz. Kendilerine katkı ve destekleri nedeniyle teşekkür ediyoruz. Bu ayki doğum günü etkinliğimizin sponsorları ilçemiz sanayicilerinden olan Çetin Group Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çetin ile Çetin Group Yönetim Kurulu Başkan yardımcısı eşi Seval Çetin oldu. Kendilerine şahsım, yönetim kurulumuz ve üyelerimiz adına çok teşekkür ediyorum. Bugün 30 dernek üyemizin doğum günü şenliğini yapacağız. Bugün Çetin Group Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çetin ve Başkan Yardımcısı Seval Çetin’i temsilen gelen Çetin Group Çerkezköy Bölge Müdürü Emel İpek Çalışkan’a  ve doğum gününü kutlayacağımız dernek üyesi kardeşlerimizin ailelerine de ayrı ayrı teşekkür ediyorum.”dedi. Konuşmasını tamamlayan Çetinkaya, Çetin Group adına Çetin Group Çerkezköy Bölge Müdürü Emel İpek Çalışkan’a günün anısına plaket takdim etti.

 

SOSYAL SORUMLULUK PROJELERİMİZ KAPSAMINDA YARDIMCI OLUYORUZ

 

Plaket takdiminin ardında kısa bir konuşma yapan Çetin Group Çerkezköy Bölge Müdürü Emel İpek Çalışkan, “Çetin Group ailesi olarak sosyal sorumluluk projelerimiz kapsamında ilçemize bir fen Lisesi kazandırma çalışmalarımızın ardından ihtiyaç sahiplerine yönelik olarak da çalışmalarımız devam ediyor. Bugün burada özel insanlar olarak adlandırdığımız değerli kardeşlerimizin doğum günü etkinliğine Çetin Group olarak sponsor olduk .Engelli kardeşlerimiz bizim için önemli  bireylerdir.Onları topluma kazandırmak ve yaşamlarını kolaylaştırmak sağlıklı herkesin görevidir ve bu konuda her kesimin üzerine düşeni de yapması gerektiğine inanıyorum.Bugün doğum günlerini kutladığımız kardeşlerimizin mutluluklarına ortak olmak Çetin Group ailesi olarak bizleri de mutlu etmiştir. Burada doğum günlerini kutlayacağımız 30 kardeşime, ailelerine ve de dernek yöneticilerine Çetin Group Yönetim Kurulu Başkanımız Ahmet Çetin  bey ve Çetin Group Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı eşi Seval Çetin hanımın çok selamı var.Kendileri de bugün sizlerle birlikte olmayı çok istediler ancak işlerinin yoğunluğu nedeniyle gelemediler.”dedi.

 

DOĞUM GÜNÜ PASTASI ALKIŞLARLA KESİLDİ

 

Çalışkan’ın konuşmasının ardında doğum günü pastası alkışlar eşliğinde kesildi. Pasta kesimi sonunda toplu hatıra fotoğrafı çektirildi;Çetin Group Başkanı Ahmet Çetin ve eşi Seval Çetin’in doğum günü hediyeleri hediye edildi.

 

Haber / Seyit SÜREN

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10