Önce Kaybettirdi Sonra Sevindirdi

Geçtiğimiz günlerde Çerkezköy Özel İrmet Hastanesi'nde görülmemiş bir olay yaşandı. Yanına aldığı yaklaşık 30 bin TL değerindeki ziynet eşyası ile hastaneye gelen Yasemin Tiril, ziynet eş

Çerkezköy 1.04.2017 00:59:00 0
Önce Kaybettirdi Sonra Sevindirdi

30 BİN TL'LİK ALTININI  UNUTTU

 

Çerkezköy Özel İrmet Hastanesi'nde yaşanan olay unutkanlığın bu kadarına da pes dedirtti. Evde bulunan yaklaşık 30 bin TL değerindeki ziynet eşyasını eşinin ricası üzerine bankadaki kasalarına yatırmak üzere yanına alan Yasemin Tiril, önce hastanedeki işlerini halletmek istedi. İrmet Hastanesi'nde muayene olan Yasemin Tiril, bir anlık dalgınlıkla birlikte altınların bulunduğu çantasını bir bidonun üzerine bıraktı ve bir daha da almadı.

 

GÜVENLİK KAMERASINDAN TESPİT ETTİLER

 

Çöp bidonunun üzerinde duran siyah çantayı fark eden temizlik görevlisi çantayı açtığında ise gözlerine inanamadı. İçerisinde birbirinden farklı takı ve altın bileziklerin bulunduğunu gören temizlik işçisi derhal çantayı güvenlik görevlisine teslim etti. Durumun şaşkınlığını yaşayan hastane personelinin güvenlik kamerasından çantanın sahibini teşhis etmesi üzerine hala hastane içerisinde bulunan Yasemin Tiril'e altınlarını teslim etti. Bir anlık dalgınlık sonucu altınlarını unuttuğunu ifade eden şanslı kadın gözyaşları içinde hastane personeline teşekkür etti.

 

Haber / Şaban KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10