Şampiyonluğa adım adım 3-0

Süper Amatör Lig 23.hafta karşılaşmasında temsilcimiz 1911 Çerkezköyspor takımı Büyük Çınarlıspor takımını konuk etti. İlk devreyi 1-0 önde tamamlayan temsilcimiz ikinci yarıda bulduğu ik

2.04.2017 21:39:00 0
Şampiyonluğa adım adım 3-0

MÜSABAKA DÜN OYNANDI

 

Süper Amatör Lig’in 23.hafta karşılaşmasında ligin lideri 1911 Çerkezköyspor ile Büyük Çınarlıspor takımları karşı karşıya geldi. Mustafa Uğraş stadında dün saat 14.00’da başlayan karşılaşmaya temsilcimiz Sedat, Sinan, Hayrullah, Mücahit, Taner, Doğukan, Nail, Mesut, Metin, Hakan ve Deniz ilk on biri ile başlarken, konuk takım Büyük Çınarlıspor ise Güven, Ömürcan, Kerem, Berkant, Ramiz, Tuğrul, Umut, Mazlum, Eyüp, Taner ve Adem ilk on biri ile başladı.

 

TARAFTARLAR FAZLA İLGİ GÖSTERMEDİ

 

Taraftarların yoğun ilgi göstermediği karşılaşmaya başlayan taraf konuk ekip olurken, müsabakayı da Eray Yılmaz, Osman Dol ve Tugay Başol hakem üçlüsü yönetti. Oyunun ilk 5 dakikasında konuk ekip Büyük Çınarlıspor takımı kontra ataklarla rakip kalede etkili olmaya çalıştı. Karşılaşmanın 6.dakikasında gelişen 1911 Çerkezköyspor atağında Nail’in ceza alanı dışından çektiği sert şutu kaleci kornere çelmeyi başardı. Deniz’in kullandığı korner atışını iyi takip eden fırsatçı Sinan’ın vurduğu kafada top yan ağlarda kaldı.

 

DOĞUKAN’IN SERT ŞUTU AUTA ÇIKTI

 

Bu tehlikeli atağın ardından oyuna ortak olan temsilcimiz her iki kanadı da iyi kullanarak üst üste ataklar geliştirdi. Karşılaşmanın 24.dakikasında Taner ile Hakan paslaşarak ceza alanı içine girilirken, Hakan’ın orta şut karışımını iyi takip eden Doğukan’ın çektiği sert şut az farkla auta çıktı. Dakikalar ilerledikçe temsilcimiz etkisini artırırken, yakaladığı önemli pozisyonları cömertçe harcadı. 33.dakikada rakip takım oyuncu tarafından Mücahit’e faul yapılırken, topun başına geçen Taner’in kullandığı frikik atışı kaleciden dönerken, Hakan’ın tamamlamak istediği pozisyona defans oyuncuları izin vermedi.

 

İLK DEVRE 1911’İN ÜSTÜNLÜĞÜ İLE TAMAMLANDI

 

1911 Çerkezköyspor takımı üst üste geliştirdiği etkili ataklardan eli boş dönerken, gol perdesini açan isim takım kaptanı Deniz oldu. İlk yarının uzatma bölümlerinde gelişen 1911 Çerkezköyspor atağında Nail’in pasını iyi kontrol eden Deniz, rakiplerini tek tek geçerek sıfıra indiği pozisyonda çektiği sert şutta topu filelerle buluşturdu. Deniz’in attığı golün ardından ilk devre sona ererken, temsilcimiz soyunma odasına 1-0’lık üstünlükle gitmeyi başardı.

 

DENİZ İTİRAZ SONUCU SARI KART İLE CEZALANDIRILDI

 

İkinci yarıya hızlı başlayan taraf temsilcimiz oldu. 51.dakikada Hakan’a yapılan faulün ardından topun başına geçen Taner’in kullandığı frikiği iyi takip eden Sinan’ın vurduğu kafada top direğin yanından auta çıktı. Bu ataktan bir dakika sonra derinlemesine gelen topu iyi takip eden Deniz’in aşırtma vuruşunda top filelerle buluşsa da kaleciye faul yapıldığı gerekçesiyle gol iptal edildi. Karara itiraz eden Deniz hakem Eray Yılmaz tarafından sarı kart ile cezalandırıldı.

 

MESUT’UN YERİNE TEZCAN OYUNA DAHİL OLDU

 

Karşılaşmanın 57.dakikasında bir kez daha topun başına geçen Taner, kullandığı frikik atışında topla buluşan Hakan’ın sert şutunu Sinan tamamlarken, ağlarla buluşan top ofsayt gerekçesiyle yeniden iptal edildi. Bu atağın ardından Mesut oyundan alınırken, yerine Tezcan dahil oldu. 64.dakikada organize gelişen 1911 atağında sağ kanatta topla buluşan Hakan, şık bir pasla topu arkadaşı Deniz ile buluşturdu. Deniz’in şık vuruşunda top filelerle buluştu.

 

DENİZ HAT-TRİCK YAPTI

 

Oyunun kontrolünü tamamiyle eline alan temsilcimiz karşılaşmanın 70.dakikasında üçüncü golü bulmayı başardı. Derinlemesine pası iyi takip eden Hakan şık çalımlarla ceza alanı içine girerek gönderdiği pasında Deniz’in düzgün vuruşu bir kez daha ağlarla buluştu. Kendisinin ve takımının üçüncü golünü atan Hat-Trick yaparken, gol sevincini de takım arkadaşlarıyla paylaştı.

 

NET GOL POZİSYONLARINI CÖMERTÇE HARCADILAR

 

Müsabakanın son bölümlerinde temsilcimiz üst üste ataklar geliştirse de Mücahit, Şafak, Tezcan, Hakan ve Deniz ile yakaladığı net gol pozisyonlarını değerlendiremedi. İlerleyen dakikalarda başka gol olmayınca temsilcimiz karşılaşmayı 3-0’lık skorla kazanarak üç puanı hanesine yazdırmayı başardı.

 

Haber / Emrah ÇOĞALAN


0282 726 91 91
0282 747 65 10