Çanakkale Gezileri Başladı

Çerkezköy Belediyesi tarafından her yıl düzenlenen Çanakkale Şehitliği gezileri önceki gün başladı. Çerkezköy'den Çanakkale şehitliği gezilerine katılan ilk kafile Cumartesi günü 3 otobüsl

Çerkezköy 2.04.2017 21:44:00 0
Çanakkale Gezileri Başladı

30 NİSAN'A KADAR SÜRECEK

 

Çerkezköy Belediyesi tarafından 30 Nisan tarihine kadar haftanın üç günü Çanakkale'ye düzenlenecek olan ücretsiz gezilerin ilki Cumartesi günü gerçekleştirildi. Çerkezköy Belediyesi tarafından ücretsiz olarak düzenlenen Çanakkale gezisinde Çerkezköylü vatandaşlar tarihi yarımadayı rehber eşliğinde gezerken, düzenlenen gezinin ilkine yoğun ilgi gösterdiler. Geziye katılan vatandaşlar sabah saat 06:00’da Çerkezköy Belediyesi önünden yola çıkarken gezi sonrası tarihi yarımadadan saat 18:30’da Çerkezköy’e hareket ettiler. ‘Çerkezköy Tarihi İle Yeniden Buluşuyor’ sloganı ile bu yıl üçüncüsünü düzenlenen Çanakkale gezilerine katılan vatandaşlar geziden duymuş oldukları memnuniyeti ifade ederken, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’a teşekkür ettiler.

 

TEŞEKKÜR ETTİ

 

‘Çerkezköy Tarihiyle Yeniden Buluşuyor’ sloganı ile düzenlenen gezilere yoğun katılım olduğunu kaydeden Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “Tarihimizde çok önemli bir yeri olan ve 250 bin vatan evladının şehit olduğu tarihi yarımadayı Çerkezköy’de yaşayan tüm vatandaşlarımızın görmesini, bu eşsiz zaferin nasıl kazanıldığını idrak etmesini, Gazi Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları ve Mehmetçiklerimizin hangi şartlar altında düşmana ‘Dur’ dediğini, Türk Askeri’nin Çanakkale’yi nasıl geçilmez yaptığını yerinde görmek için Çanakkale Gezileri düzenliyoruz. 30 Nisan 2017 tarihine kadar her hafta Cuma, Cumartesi ve Pazar Çanakkale Şehitliği'ne en az 3 otobüs ile turlarımız olacak. Gezilerimize katılan tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

 

Haber / Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10