Kapaklıspor'dan tarihi fark

Tekirdağ Süper Amatör Lig'de mücadele eden Kapaklıspor, ligden düşmesi kesinleşen Hayrabolu Belediye Gençlikspor'u 17-0 mağlup etmesini bildi. Karşılaşmada Kapaklıspor adına 11 gol atan Batuhan Ye

3.04.2017 20:34:00 0
Kapaklıspor

KAPAKLI’DA OYNANDI

 

Pazar günü Kapaklı Sahası’nda oynanan karşılaşmaya Kapaklıspor Uğur, Tolga, Çağatay, Hüseyin, Tuna, Usman, Serdar, Eray, Berkay, Batuhan, Gençağa kadrosu ile çıkarken, konuk ekip Hayrabolu Belediye Gençlikspor ise Eray, Seyit, Berkant, Anıl, Burhan, Fatih, Galip, Gürkan, Ali, Cevdet ve Doğukan ilk 11’i ile sahaya çıktı.

 

FARK İKİYE ÇIKTI

 

Maça etkili bir şekilde başlayan Kapaklıspor ilk dakikalardan itibaren rakip kalede gol aradı. Karşılaşmanın 6.dakikasında golcü oyuncusu Batuhan ile bir gol bulan ev sahibi ekip Kapaklıspor golden iki dakika sonra kalesinde tehlikeli bir atak gördü. Gelişen Hayrabolu Belediye Gençlikspor atağında Gürkan’ın sert vuruşu üst direkten dönerken, bu pozisyonun devamında Ali’nin vuruşu ise kaleci Uğur’da kaldı. Rakibi karşısında tekrar toparlanan Kapaklıspor Usman ile yakaladığı önemli fırsatı gol ile değerlendirerek farkı ikiye çıkardı.

 

GOLLER ARKA ARKAYA GELDİ

 

Farkın ikiye çıkması ile birlikte Hayrabolu Belediye Gençlikspor oyun disiplininden tamamen koptu. Sağlı sollu ataklarla rakip kalede tek kale bir futbol sergileyen Kapaklıspor taraftarının da desteği ile ataklarını sıklaştırdı. Rakip kaleyi abluka altına alan Kapaklıspor 27.dakikada Batuhan ve 29. Dakikada Usman ile geliştirdiği ataklarda direği geçemedi. 37.dakikada gelişen Kapaklıspor atağında topla buluşan Usman’ın pasını iyi değerlendiren Batuhan skoru 3-0’a getirdi. Rakibi karşısında çok rahat bir futbol sergileyen ev sahibi ekip ilk devrenin son dakikalarında Berkay ile bir gol daha buldu. Sağ kanattan kaptan Tolga ile gelişen atakta topu iyi takip eden Berkay şık bir vuruş ile topu ağlara göndererek skoru 4-0 yaptı.

 

BATUHAN’DAN GOL SHOW

 

Karşılaşmanın ilk devresini 4-0 üstünlük ile tamamlayan Kapaklıspor karşılaşmanın ikinci devresinde de üstünlüğünü sürdürdü. Genç oyuncularla mücadele eden rakibi karşısında rahat bir futbol ortaya koyan Kapaklıspor 46 ve 50.dakikalarda Batuhan ile bulduğu gollerle farkı altıya çıkardı. Pozisyona girdiği bütün pozisyonlar gol ile sonuçlanan Kapaklıspor’da 54.dakikada sahneye Tuna çıktı. 55.dakikada Batuhan ile bir gol daha bulan Kapaklıspor farkı sekize çıkartırken, konuk ekip Hayrabolu Belediye Gençlikspor ise oyun disiplininden tamamen koptu. Karşılaşmada gol yağmuru sürerken, Batuhan’da gollerini sıralamaya devam etti. 57 ve 68.dakikalarda bir kez daha sahneye çıkan Batuhan skoru 10-0 yaptı.

 

SKOR 17-0

 

Dört dakikada içinde Serdar ve Göksel ile üç gol bulan Kapaklıspor skoru 13-0 yaptı. Kalan dakikalarda orta alan şeklinde geçerken, konuk ekip Hayrabolu Belediye Gençlikspor şeref sayısı için geliştirdiği ataklarda gol bulamadı. Günün en başarılı ismi olan Batuhan 78 ve 81.dakikalarda iki gol daha bularak kendisinin dokuzuncu, takımının ise 15.golünü kaydetti. Kapaklıspor oyuncuları maç boyunca gol krallığına oynayan Batuhan’a çalıştılar. 86 ve 88. Dakikada penaltıdan olmak üzere iki gol daha atan Batuhan maçın skorunu tayin etti. Karşılaşmanın kalan dakikalarında gelişen ataklardan başka gol çıkmayınca karşılaşmada Kapaklıspor’un 17-0’lık üstünlüğü ile tamamlandı.

 

Haber / Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10