Çocukların Tartışması Hastanede Son Buldu; 7 Yaralı

Kızılpınar Mahallesi'nde önceki gün meydana gelen olayda çocukların kavgasına büyükler de müdahil olunca çıkan kavgada 7 kişi yaralandı. Yaralılar ambulanslarla Çerkezköy Devlet Hastanesiâ€?

Çerkezköy 3.04.2017 20:38:00 0
Çocukların Tartışması Hastanede Son Buldu; 7 Yaralı

ÇOK SAYIDA JANDARMA EKİBİ SEVK EDİLDİ

 

Kızılpınar Mahallesi’nde iki husumetli aile arasında meydana gelen taşlı sopalı kavgada 7 kişi yaralandı. Kavga olayı iddiaya göre şu şekilde gelişti; önceki gün öğlen saatlerinde çocuklar kendi aralarında maç yaparken bir anda tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesiyle araya büyükler de girerken, taş ve sopalar havada uçuştu. İki aile arasında husumet olduğu iddia edilirken, olay yerine çok sayıda jandarma ekipleri sevk edildi.

 

EV VE İŞ YERLERİ ZARAR GÖRDÜ

 

Kavga olayında birçok ev ve iş yerinin yanı sıra park halinde bulunan araçların da zarar gördüğü ifade edilirken, meydana gelen kavgada 7 kişi yaralandı. Olay yerine sevk edilen sağlık ekipleri yaralılara ilk müdahaleyi olay yerinde yaparak ambulanslarla Çerkezköy Devlet Hastanesi’ne kaldırdılar. Yaralıların tedavileri devam ederken, kavga olayıyla ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.

 

Haber / Şaban KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10