Kooperatif Kadakoğlu İle Devam Dedi

S.S. 170 Nolu Çerkezköy Lider Öğrenci ve Personel Servisleri Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi 3. Olağan Genel Kurul toplantısı önceki gün yapıldı.

Çerkezköy 3.04.2017 20:39:00 0
Kooperatif Kadakoğlu İle Devam Dedi

DİVAN BAŞKANLIĞINI MUSTAFA AS YAPTI

 

Kooperatif binasında yapılan kongre Kooperatif Başkanı Köksal Kadakoğlu’nun açış konuşmasıyla başladı. Hükümet Komiseri Ergin Esen’in gözetiminde yapılan kongrede Divan Başkanlığına Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Mustafa As getirildi. Divan heyeti oluşumundan sonra saygı duruşu ve İstiklal Marşı okundu. Ardından gündem maddeleri sırasıyla faaliyet raporu, gelir gider hesap bilançosu, denetim raporu ve tahmini bütçe okudu ve her biri tek tek oya sunularak oy birliğiyle kabul edildi. Ardından yönetim ve denetim kurullarının ibrası oya sunuldu oy birliğiyle ibra edildi.

 

KADAKOĞLU 3. KEZ BAŞKANLIĞA SEÇİLDİ

 

Kongrede seçimlere mevcut Başkan Köksal Kadakoğlu başkanlığında tek aday ve tek liste ile gidildi. Kooperatifin mevcut 24 üyesinin tamamının oyunu alan Köksal Kadakoğlu ve listesi seçimleri kazandı. 3. kez başkanlığa seçilen Köksal Kadakoğlu başkanlığındaki yeni Yönetim Kurulu Asil Üyeliklerinde şu isimler yer aldı: Ahmet Turan Bulut,Fikret Güven,Gültekin Çoban,Yusuf Osmanlı ve Sedat Demirkılıç.Denetim Kurulu Asil Üyeliklerinde yer alan isimler Selda Gündüz ve Yunus Altunışık olurken, Denetim Kurulu Yedek üyeliklerine Tuncay Yücelen ile Ziyattin Yavuz seçildi.

 

KOOPERATİFİMİZ YENİ YERİNDE DAHA İYİ HİZMET VERECEK

 

Kongrenin ardından teşekkür konuşması yapan Başkan Köksal Kadakoğlu, “Öncelikle Kooperatifimizin 3. Olağan genel kurul kongresinin tüm üyelerimize ve ilçemize hayırlı olmasını diliyorum. Bugün yapılan genel kurulla yeniden bizlere teveccüh göstererek görev vermenizden dolayı da çok teşekkür ediyoruz. Ayrıca bugün bizlerin yanında olan ve kongremizde Divan Başkanlığı yapan Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanımız Mustafa As’a da katılımları nedeniyle teşekkür ediyoruz. Bugün kooperatif ortaklarımıza bir müjde vermek istiyorum. Şu anda mevcut kooperatifimizin yeri bizlere küçük gelmesi nedeniyle Vize giyim yanında Güven Sokakta yaklaşık 100 metrekarelik bir yer tuttuk ve önümüzdeki günlerde yeni yerimize taşınacağız. Hizmetlerimizi orada sürdüreceğiz. Bu güne kadar olduğu gibi tüm üyelerimizin bundan böyle de bizlere  destek vereceğine inanıyoruz. Her zaman olduğu gibi bu yeni dönemde de yönetim kurulumuz çalışmalarını üyelerimizle birlik ve beraberlik içinde sürdürecektir. Biz örnek bir aileyiz ve bu nedenle yapacağımız çalışmalarımızı her zaman olduğu gibi fikirlerini alarak hayata geçireceğimizi bilmenizi istiyorum.”dedi.

 

Haber / Seyit SÜREN

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10