Süper Ligde son üç hafta

Tekirdağ Süper Amatör Lig'de 23.hafta birbirinden zorlu karşılaşmalara sahne oldu. Haftaya lider durumda giren temsilcimiz 1911 Çerkezköyspor ligden düşmesi kesinleşen Büyük Çınarlıspor'u rah

4.04.2017 20:06:00 0
Süper Ligde son üç hafta

LİDER PUAN KAYBI YAŞAMADI

 

Haftaya 51 puanla lider durumda giren temsilcimiz 1911 Çerkezköyspor evinde ligden düşen Büyük Çınarlıspor’u konuk etti. Rakibi karşısında rahat bir oyun ortaya koyan 1911 Çerkezköyspor her iki devrede de Deniz ile bulduğu gollerle karşılaşmadan 3-0 galip ayrılıp puanını 54 yaptı. Son üç haftaya altı puanlık avantaj ile giren 1911 Çerkezköyspor bu hafta deplasmanda konuk olacağı Ergene Belediyespor’u mağlup ettiği takdirde şampiyonluğunu da ilan etmiş olacak.

 

KAPAKLISPOR’DAN TARİHİ FARK

 

Lider 1911 Çerkezköyspor’u takibini sürdüren Kapaklıspor’da hafta sonunda ligden düşmesi kesinleşen Hayrabolu Belediyespor’u konuk etti. Genç oyunculardan kurulu rakibi karşısında çok rahat bir oyun ortaya koyan Kapaklıspor karşılaşmadan 17-0 gibi tarihi sonuç ile ayrılarak puanını 48’e yükseltti.

 

KAPAKLI SİTESPOR PUANSIZ DÖNDÜ

 

Bir önceki hafta lider 1911 Çerkezköyspor’dan bir puanı kopartan genç oyunculardan kurulu Kapaklı Sitespor ise deplasmanda Marmara Ereğlisi Belediyespor’a konuk oldu. Rakibi karşısında istediği oyunu ortaya koyamayan Kapaklı Sitespor rakibine 2-1 mağlup olarak haftayı puansız kapattı. Elde ettiği galibiyet ile puanını 47 yapan Marmaraereğlisi Belediyespor dördüncü sıradaki yerini korudu.

 

KÜLTÜRSPOR ÜÇ GOLLE KAZANDI

 

Ligde üçüncü sırada bulunan Çorlu Kültürspor ligin ilk devresinde mağlup olduğu Saray Belediyespor’u kendi saha ve seyircisi önünde konuk etti. Müthiş bir çekişmenin yaşandığı karşılaşmadan 3-1 galibiyet çıkartan ve rakibinden rövanşı alan Çorlu Kültürspor puanını 47 yaptı. Ligde yedinci mağlubiyetini alarak taraftarını üzen Saray Belediyespor ise 38 puanla beşinci sırada kaldı.

 

ÇORLU GENÇLERBİRLİĞİ RAHAT NEFES ALDI

 

Haftanın en önemli karşılaşmasında ise Çorlu Gençlerbirliğispor ile Ergene Belediyespor karşı karşıya geldi. Alt sıraları yakından ilgilendiren karşılaşmada rakibine göre daha iyi bir oyun ortaya koyan ev sahibi ekip Çorlu Gençlerbirliğispor bulduğu iki golle karşılaşmadan 2-0 galip ayrılmasını bildi. Puanını 29 yapan Çorlu Gençlerbirliğispor son üç hafta öncesi rahat bir nefes alırken, 23 puanda kalan Ergene Belediyespor ise 12.sıraya gerileyerek sıkıntı yaşamaya başladı.

 

1461 KARADENİZSPOR YÜKSELİŞİNİ SÜRDÜRDÜ

 

Kapaklıspor ve Hayrabolu Belediyespor’u mağlup ederek rahatlayan 1461 Karadenizspor ise evinde Muratlı Belediyespor’u konuk etti. Rakibi karşısında maçın başından sonuna kadar etkili bir futbol ortaya koyan 1461 Karadenizspor Harun’un ayağından bulduğu gollerle karşılaşmadan 2-1 galip ayrılıp üst üste üçüncü galibiyetini aldı. 33 puana ulaşan 1461 Karadenizspor yedinci sıraya yükselirken, Muratlı Belediyespor ise 35 puanla altıncı sırada kaldı.

 

AŞAĞISEVİNDİKSPOR RAHAT NEFES ALDI

 

Alt sıraları ilgilendiren bir diğer karşılaşmada ise Aşağı Sevindikspor ile Şarköyspor karşı karşıya geldi. Rakibi karşısında iyi bir oyun ortaya koyan Aşağısevindikspor karşılaşmadan 3-1 galip ayrılarak rakibi Şarköyspor’u ateş hattına itti. Bu sonuçla birlikte Aşağısevindikspor 30 puanla dokuzuncu sırada yer alırken, Şarköyspor ise 25 puanla 11.sıraya geriledi.

 

Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10