Yazlık Kıyafet Dağıtımına Mayıs Ayında Başlanacak

Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy İlçe Kadın Kolları "İyiliğe dönüştür" projesi kapsamında ihtiyaç sahibi vatandaşların giysi ihtiyaçlarını yaz kış karşılamayı sürdÃ?

Çerkezköy 4.04.2017 20:12:00 0
Yazlık Kıyafet Dağıtımına Mayıs Ayında Başlanacak

HAYIRSEVERLERE TEŞEKKÜR ETTİ

 

CHP Çerkezköy İlçe Kadın Kolları Başkanı Ebru Alaca, havaların ısınmaya başlamasıyla birlikte Mayıs ayı içinde ihtiyaç sahiplerine yazlık kıyafet dağıtımına başlayacaklarını belirtti. Evlerinde kullanılmamış ya da az kullanılmış giysileri olan vatandaşların yıkayıp ütüleyerek CHP İlçe teşkilatındaki CHP Markete teslim etmelerini isteyen Alaca, ihtiyaç sahibi vatandaşlara bu yönde katkı sağlayan hayırseverlere de teşekkür etti. 

 

YAZLIK GİYSİ DAĞITIMINA MAYIS AYI İÇİNDE BAŞLAYACAĞIZ

 

CHP Çerkezköy İlçe Kadın Kolları Başkanı Ebru Alaca, yaptığı açıklamada, “İlçe yönetimimizin destekleriyle iki yıl önce İlçe Kadın Kolları olarak hayata geçirdiğimiz ‘İyiliğe dönüştür’ projemiz kapsamında oluşturduğumuz CHP Market ile ilçemizde maddi durumu iyi olmayan ya da geçim sıkıntısı çeken ailelerimize yazlık ve kışlık giysi yardımı yapıyoruz ve bu yardımlarımızı kış aylarında olduğu gibi yaz aylarında da sürdürüyoruz.  Kısaca yılın 12 ayı devam ediyor. Bu nedenle maddi durumu iyi olan halkımızdan evlerinde giymedikleri ya da az giydikleri giysileri yıkayarak bizlere teslim etmelerini istiyoruz. Bizler de bunları ihtiyaç sahibi ailelere ve çocuklarına ücretsiz olarak veriyoruz. Takriben Mayıs ayının ilk ya da ikinci haftasında CHP marketimizin reyonlarında kışlık kıyafetleri ambalajlayıp bir kenara koyacağız ve yerine yazlık giysileri koyarak İhtiyaç sahibi vatandaşlarımıza ulaştıracağız.Bir haftadır kışlık giysi dağıtımına başladık.Yazlık giysi ihtiyacı olan ihtiyaç sahibi vatandaşlarımız gerek kendileri gerek çocukları için bedenlerine uygun giysi  Mayıs ayı içinde İlçe teşkilatımıza gelerek  CHP Marketimizde  görevli arkadaşlarımızdan ücretsiz olarak temin edebilirler. “dedi. 

 

Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10