2. El Oto Sektöründe Hareketlenme Başladı

Çerkezköylü 2. el oto galericileri son aylarda doların artış göstermesi ve kış şartları nedeniyle durgun giden işlerinin havaların Nisan ayı itibariyle ısınmaya başlamasıyla birlikte az da olsa hareke

Çerkezköy 5.04.2017 19:56:00 0
 2. El Oto Sektöründe Hareketlenme Başladı

İŞLERİMİZİN REFERANDUM SONUNDA AÇILACAĞINI DÜŞÜNÜYORUZ

 

Çerkezköy Bahadır Otomotiv Sahiplerinden Murat Ateş bir haftadır otomobil almak için gelenlerin çoğunlukta olduğunu ancak bir haftada bir araç dışında başka araç satamadıklarını belirterek, “Son 10 gün içinde hemen hemen her gün en az 10 15 kişi galerimize gelerek araçlara bakıyor fiyat öğreniyor ve tekrar geleceklerini belirterek gidiyorlar. Çoğu da referandumdan sonra bakarız diyor. Nedendir bilmiyoruz ama vatandaşlarımızın çoğu tedirginlik yaşıyor. Oysa tedirgin olacak bir şey yok.  Normal seçimlerde de işlerimiz aynı oluyor. Bu nedenle işlerimizin 16 Nisan’dan sonra yani referandumdan sonra açılacağını düşünüyoruz.”dedi.

 

GEÇEN YIL BU AYLARDA SEKTÖRÜMÜZ ÇOK HAREKETLİ İDİ

 

Geçen yıl Nisan ayında havaların ısınmaya başlamasıyla birlikte 2. el otomobil piyasasında çok hareket olduğunu söyleyen Murat Ateş, “Çünkü her yıl bahar başında 2. el araç almak isteyen vatandaşlarımızın  Mart ve Nisan ayında talepleri daha çok oluyordu. Mayıs ve Haziran aylarında 2. el araçlara olan talebin daha fazla olması nedeniyle araç fiyatlarında da ister istemez bu aylarda fiyatlar da biraz daha yüksek oluyor. Bu nedenle araç ihtiyacı olanlar bu aylarda araç sahibi olmayı tercih ediyor. Araç ihtiyacı olanlara tavsiyemiz bu aylarda araç almalarıdır. Şu an hareketlilik beklentimiz doğrultusunda değil. Ancak15-20 gün içinde beklentilerimiz doğrultusunda olacağı kanaatindeyiz.”diye konuştu.

 

Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10