7 noktada yeni beton yol ve kaldırım

Çerkezköy Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından şehrin muhtelif noktalarında beton yol ve kaldırım yapım-onarım çalışmaları devam ediyor. Bağlık Mahallesinde 3, Gazi Mustafa Kemal Pa?

Çerkezköy 5.04.2017 19:57:00 0
7 noktada yeni beton yol ve kaldırım

YENİ BETON YOL VE KALDIRIMLAR YAPILIYOR

 

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, gerçekleştirilen beton yol ve kaldırım yapım çalışmaları hakkında yaptığı açıklamada, “Belediyemiz Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Çerkezköy’ümüzün muhtelif noktalarında bir yandan mevcut beton yol ve kaldırımlarda onarım çalışmalarını sürdürürken, bir yandan da ihtiyaç duyulan noktalarda yeni beton yol ve kaldırımlar yapıyor” ifadelerine yer verdi.

 

650 METREKARELİK YOL YAPIM ÇALIŞMASI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

 

Akay açıklamalarının sonunda ise, “Ekiplerimiz bu kapsamda Bağlık Mahallemizde Söğütlü Sokak, Mahmutbey Sokak, Çamlıbel Sokaklarda, Fevzipaşa Mahallemizde Memur Sokak’ta ve Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallemizde Kahraman Sokak’ta toplam 250 metrekare beton kaldırım yapım çalışmalarını tamamladı. Ayrıca İstasyon Mahallemizde Cennet Sokak’ta ve Yıldırım Beyazıt Mahallemizde Başkaya Sokakta da toplam 650 metrekarelik beton yol yapım çalışması gerçekleştirildi.” dedi.

 

Haber / Pınar SANCAR


0282 726 91 91
0282 747 65 10