Gönül Verenler'in üye sayısı artıyor

Çerkezköy'e Gönül Verenler Derneği Başkanı Murat Akay Başkan Yardımcısı İnci Engirli ve Yönetim kurulu üyesi Gülnur Kocaçınar ile birlikte dün gazetemizi ziyaret ederek Haber Merkezi Müdü

Çerkezköy 6.04.2017 20:10:00 0
Gönül Verenler

SEVAY KARDEŞ'DE ÇERKEZKÖY’E GÖNÜL VERENLER’İN ÜYESİ OLDU

 

Ziyarette Gazetemiz İmtiyaz sahibi Gazeteci Şaban Kardeş, eski Çerkezköy belediye meclis  üyelerinden Tuncer Balcı da hazır bulundu. Olgun bir havada geçen ziyarette Dernek Başkanı Murat Akay Çerkezköy Haber Gazetesi Haber Müdürü Sevay Kardeş’i derneğe üye kaydetmek için geldiklerini belirtti. Sevay Kardeş birkaç yıl önce böyle bir derneğin kurulması konusunda girişimlerinin olduğunu ancak işlerinin yoğunluğu nedeniyle gerçekleştirilemediğini belirterek, “Çerkezköy’e Gönül Verenler Derneği isminin ilçe genelinde ikamet eden tüm vatandaşları kapsaması isabetli olmuş. Bu kentte yaşayan herkesin  kendini Çerkezköylü olduğunu görmesi ve addetmesi gerektiğine de inanıyorum. Kentimizin  her alanda daha iyi yerlere gelmesine katkı sağlayacağına inandığım için de Çerkezköy’e Gönül Verenler Derneğimize üye oluyorum.Üyesi olmaktan da onur duyacağım.Bu güne kadar gazete meslek kuruluşları dışında ilk kez böyle bir derneğe üye olduğumu da belirtmek istiyorum.”dedi.

 

HER MESLEK GRUBUNDAN VE HER KESİMDEN ÜYELERİMİZ VAR

 

Dernek Başkanı Murat Akay, “İlçemizin ve bölgemizin saygın gazetelerinden olan Çerkezköy Haber Gazetemizin Haber Müdürü Sevay Kardeş’in de bugün aramıza katılarak derneğimize üye olmasından son derece mutluluk duyuyoruz.İleride kendisini  derneğimizin yönetiminde ve de başkanlık görevlerinde görmek istiyoruz.Üyeliğinin hayırlı olmasını diliyor, bizleri kırmayarak derneğimize üye olması nedeniylede şahsım ve yönetim kurulumuz adına kendilerine çok teşekkür ediyorum.”dedi.

 

KALİTEYİ ARTTIRMAK İÇİN ÇALIŞMALAR YAPIN

 

Gazetemiz imtiyaz Sahibi Gazeteci Şaban Kardeş, Çerkezköy’e Gönül Verenler Derneği Başkanı Murat Akay’a derneğin şu an iyi bir yolda yürüdüğünü belirterek, “Böyle bir derneğin kurulmasının geç kalınmış olsa bile ilçemiz için bir kazanç olduğuna inanıyorum. Şahsen bir önerim var. Dernek faaliyetlerinizin kalitesini arttırması bakımından dernek başkanları ve yönetimlerinin görev sürelerinin kısa olması daha iyi olur kanaatindeyim. Ayrıca İlçemizin belli başlı simaları ile mevcut dernek başkanlarının da bu derneğe üye olmalarını sağlayınız. Çünkü bu derneğin ilçemizde ikamet eden vatandaşların bir arada olması gereken bir dernek olduğunu düşünüyorum. Derneğinize kısa süre içinde ben de belediye Başkanımız Vahap Akay ile birlikte üye olacağım.”dedi. Murat Akay bu öneriye sıcak baktığını belirterek, “Sizlerin bu öneri ve düşüncenizi çok olumlu buluyorum ve inşallah kısa süre içinde bunu gerçekleştirmek için gereğini yapacağız. Derneğimize üye olmanızı belirtmenizden dolayı da çok teşekkür ediyorum.”dedi. Ayrıca ziyarette hazır bulunan Çerkezköy Belediyesi eski Meclis üyesi Tuncer Balcı da dernek üyesi olacağını belirtti.

 

Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10