Geleneksel Masa Tenisi turnuvası sona erdi

Çerkezköy Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen Geleneksel Masa Tenisi Turnuvası sona erdi. 170 sporcunun katıldığı turnuva da başarı elde eden spo

Çerkezköy 9.04.2017 19:51:00 0
Geleneksel Masa Tenisi turnuvası sona erdi

TÜM SPORCULARA BAŞARILAR DİLEDİ

 

Çerkezköy Belediyesi tarafından düzenlenen Masa Tenisi Turnuvası’nda Cumartesi günü saat 10.00’da kura çekimlerinin yapılmasının ardından müsabakalar başladı. 170 sporcunun katıldığı turnuvada Veteranlar, Büyükler, Gençler, Yıldızlar ve Minikler kategorilerinde grup maçları oynanırken, turnuvanın gerçekleştirildiği 29 Ekim Spor Kompleksini ziyaret eden Belediye Başkanı Vahap Akay tüm sporculara başarılar diledi.

 

SPORCULAR İLE BOL BOL HATIRA FOTOĞRAFI ÇEKTİRDİ

 

Geleneksel hale getirilen Masa Tenisi turnuvasına gösterilen ilgiden duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Akay, daha sonra Çerkezköy Belediyesi Gençlik Spor Kulübü Masa Tenisi Antrenörü Timur Özçelikman ile kısa bir gösteri maçı oynadı. Sporcular ile bol bol hatıra fotoğrafı çektiren Vahap Akay, katılımlarından dolayı tüm sporculara teşekkür etti.

 

TURNUVANIN SON MÜSABAKALARI DÜN OYNANDI

 

2. Masa Tenisi Turnuvası’nda çeyrek final, yarı final ve final maçları dün oynandı. 170 sporcunun katıldığı turnuvada Veteranlar kategorisinde Mustafa Veis dördüncü, Ayhan Orman üçüncü, Metin Acar ikinci ve Halil Bahtiyar da birinci oldu. Büyükler kategorisinde ise Cemil Keskin dördüncü, Gökhan Er üçüncü, Davut Keskin ikinci ve Üzeyir Meral de birinci oldu. Gençler kategorisinde ise Barış Akyel dördüncü, Ege Candan üçüncü, Tufan Şenel ikinci ve Nurettin Sevinç de birinci oldu.

 

KÜÇÜK KIZLARDA SILA GÜNTEKİ BİRİNCİ OLDU

 

Yıldız Kızlar kategorisinde Aylin Çölleroğlu dördüncü, Damla Bal üçüncü, Aleyna Tura ikinci ve Beyza Erkoç birinci olurken; Yıldız Erkekler kategorisinde ise Yunus Emre Mert dördüncü, Eray Topçu üçüncü, Efe Barutlu ikinci ve Mehmet Danyal Günteki de birinci olmayı başardı. Turnuvada Küçük Kızlar kategorisinde Sudenur Nisa Özkan dördüncü, Çağlanur Boy üçüncü, Nehir Çalışkan ikinci ve Sıla Günteki birinci olurken; Küçük Erkekler kategorilerinde ise Fatih Özgenç dördüncü, Osman Gümüş üçüncü, Arda Kocaman ikinci ve Batur Balta da birinci oldu. 

 

Haber / Emrah ÇOĞALAN


0282 726 91 91
0282 747 65 10