Önce evet dediler sonra üye oldular

Ak Parti Çerkezköy İlçe Teşkilatı tarafından yürütülen referandum çalışmaları kapsamında İl Başkanı Cüneyt Yüksel, Ak Parti Tekirdağ Milletvekilleri Ayşe Doğan ile Mustafa Yel, KızÄ

Çerkezköy 10.04.2017 20:31:00 0
Önce evet dediler sonra üye oldular

KATILIM YOĞOUN OLDU

 

Kızılpınar Kültür Merkezi Konferans Salon’unda önceki akşam saat 20.00’da başlaması planlanan ancak, yarım saat gecikmeli başlayan programa, Ak Parti Tekirdağ Milletvekilleri Mustafa Yel ile Ayşe Doğan, Ak Parti Tekirdağ İl Başkanı Cüneyt Yüksel, Ak Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe, Ak Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Sevgican Aydoğdu, Ak Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanı Rengn Güler, Çerkezköy Belediyesi eski Başkanı Ali Ertem, Ak Parti Çerkezköy Eski İlçe Başkanları Sait Yazı ile Reşat Bahar ve çok sayıda vatandaş katıldı.

 

DESTEK VERENLERE TEŞEKKÜR ETTİ

 

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından başlayan programda, ilk olarak konuşan Ak Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe, yaklaşık 40 gündür sahalarda olduklarını ifade ederek, “Vatanımızın birliği, tek millet, tek bayrak için sizlerin kapısına geldik. Neden evet dediğimizi sahalarda anlatıyoruz. CHP gibi yalan söyleyerek vatandaşlarımızı kandırmıyoruz. Bugünde burada milletvekillerimizle, il başkanımızla sizlere neden evet dememiz gerektiğini anlatacağız. Bu akşam burada bizi yalnız bırakmayan destek veren herkese teşekkür ediyorum” dedi.

 

DARBE GİRİŞİMİ DEĞİL İŞGAL GİRİŞİMİYDİ

 

İlçe Başkanı Abdullah Öğe’nin ardından kürsüye gelen Ak Parti Tekirdağ İl Başkanı Cüneyt Yüksel ise sahada gezdiklerinde güzel bir tablo ile karşı karşıya olduklarını ifade ederek; “Neden hayır diyorsunuz diye sorduğumda ‘Hayır, işte ben CHP’liyim’ diye cevap geliyor. İyi de biz Ak Parti’ye oy istemiyoruz ki! Şöyle bir şey var, Türkiye Cumhuriyeti toprakları üzerinde hesap yapanların hesapları bitmedi. Ama hesapları tutmadı. Yüzyıl önce hesap yapanlar yine hesaplar yaparak, ayak oyunları yaparak bizi bölmeye çalıştılar. 15 Temmuz’da bunun bir örneğini yaşadık. 15 Temmuz sadece bir darbe girişimi değil, işgal girişimiydi. Ama bu millet buna izin vermedi” dedi.

 

DERDİĞİMİZ AYAKLARI ÜZERİNDE DURAN BİR TÜRKİYE

 

15 Temmuz gecesi halk olarak Türk milletini bölemeyeceklerini gösterdiklerini sözlerine ekleyen Yüksel; “Aramıza fitne sokanlara karşı sımsıkı durmamız gerekiyor. Bu topraklara sahip çıkmalıyız. 16 Nisan itibari ile Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile Sayın Devlet Bahçeli gelecek nesillerin daha iyi şekilde yaşaması için bu sisteme onay veriyor. Cumhuriyet tarihinde 65 tane hükümet gördük. 8 ayda bir başbakan değiştirdik. Bu haldeyken Türkiye neden hayır diyelim. Her zaman bir Recep Tayyip Erdoğan, Turgut Özal gelmeyecek. Bizim derdimiz kendimiz değil, derdimiz ayakları üstünde duran bir Türkiye’dir” açıklamasında bulundu.

 

HALK 3 GÜNDÜR SU KUYRUĞUNDA BEKLİYOR

 

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’ne yüklenerek 3 gündür suların akmadığını ifade eden Cüneyt Yüksel;“Bizim yaptıklarımızın tamirini yapamayan bir kesim kalkmış hayır diyor. Bu millet su kuyruklarını hak etmiyor. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, Tekirdağ’ı Büyükşehir yaparak 1 buçuk katrilyon bütçe verdi. Ama buna rağmen halk 3 gündür su kuyruğunda bekliyor” ifadelerine yer verdi.

 

MADDE MADDE ANLATIYORUZ

 

Ak Parti Tekirdağ Milletvekili Dt. Ayşe Doğan, ise 16 Nisan’da sandıklardan yüzde 60’ın üzerinde bir sonuç çıkacağını belirterek, Hollanda ve Almanya’da bakanlara yapılanları kınadığını ifade etti. Son olarak kürsüye gelen Ak Parti Tekirdağ Milletvekili Mustafa Yel ise yaptığı konuşmada;“Yalan propaganda yaparak halkı kandırmaya çalışan CHP’ye en güzel cevabı yine halkın kendisi verecek. 16 Nisan’a az süre kaldı ve kalan günlerde canla başla çalışmalıyız. Bizlerde sizler gibi sahada milletimiz ile bir araya gelerek neden evet denilmesi gerektiğini madde madde anlatıyoruz. Şunu fark ediyoruz ki, bizden önce millete giden hayır cephesi millete olup olmadık şeyler söyleyip, yalan propaganda ile kandırıyor. İlk günden bugüne dek dedikleri tek şey, Cumhurbaşkanı meclisi fesih yetkisi olacak, rejimi değiştirecek, tek adam olacak, yargılanamayacak. İnsan yeni anayasa maddelerini alıp eline bir okur. Nedir, ne değildir diye. Biz gerçekleri anlatınca milletimiz bize böyle demediler diyor. Bakın bizim tek rejimimiz var o da Cumhuriyettir” dedi.

 

YENİ ÜYELERE ROZETLERİ TAKILDI

 

Konuşmaların tamamlanmasının ardından Ak Parti’ye yeni katılan üyelere rozetleri Ak Parti Tekirdağ Milletvekilleri Mustafa Yel ile Ayşe Doğan, Ak Parti Tekirdağ İl Başkanı Cüneyt Yüksel ve AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe tarafından takıldı. 

 

Haber / Emrah ÇOĞALAN


0282 726 91 91
0282 747 65 10