Yüceer Çerkezköy'de ziyaret etmedik yer bırakmıyor 

Referanduma  sayılı günler kala son birkaç gün içinde Çerkezköy ve bölgede referamdum çalışmalarına oldukça ağırlık veren CHP Tekirdağ Milletvekili Dr. Candan Yüceer, önceki gün Çerkez

Çerkezköy 11.04.2017 20:28:00 0
Yüceer Çerkezköy

Yüceer ziyaretlerinde 16 Nisan’da yapılacak olan anayasa değişikliğinde vatandaşların Neden hayır? demeleri gerektiğini anlattı.

 

YÜCEER GİTTİĞİ YERLERDE BÜYÜK İLGİ VE SEVGİYLE KARŞILANDI

 

CHP Tekirdağ Milletvekili Dr. Candan Yüceer, referandum çalışmaları kapsamında önceki gün Çerkezköy’de yaptığı ziyaretlerinde her gittiği yerde vatandaşların sıcak ilgisi ve sevgisiyle karşılandı. Etrafta bulunan kadınlar da kendisiyle fotoğraf çektirdi. Yüceer kendisine gösterilen aşırı ilginin, Çerkezköy’de de hayır oylarının tahminlerin üzerinde çıkacağının bir göstergesi olduğunun işareti olarak nitelendirdi.

 

ÇERKEZKÖY DOĞANSPOR’U TEBRİK ETTİ VE SÜPER LİGTE BAŞARILAR DİLEDİ

 

CHP Tekirdağ Milletvekili Dr. Candan Yüceer bu yıl başarılı bir sezon geçiren ve 1. Amatör ligde şampiyon olarak süper amatör lige çıkan Çerkezköy Doğanspor Kulübünü de ziyaret etti. Siyasetin konuşulmadığı ziyarette Yüceer;“Çerkezköy’ün efsane futbol kulübü olan Çerkezköy Doğanspor’un uzun bir süre faaliyetine ara vermesinden sonra yaklaşık üç yıl önce yeniden liglere dönmesi ve kısa süre içinde de başarı sağlayarak bu yıl süper amatör lige yükselmesinden, bir Çerkezköylü olarak mutluluk duydum. Şampiyonlukta emeği geçen başta Kulüp Başkanı Kazım Asbaş ve kulübün Asbaşkanı Sabri Asbaş’a yönetim kurulunu ve tüm sporcularını kutluyorum ve Süper Amatör ligde başarılar diliyorum.”dedi. Çerkezköy Doğanspor Kulübü Başkanı Kazım Asbaş ile Asbaşkan Sabri Asbaş’ta;“Milletvekilimizin Kulübümüzü ziyaret ederek bizleri onurlandırmasından mutluluk duyduk.”dediler.

 

Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10