Kilo vermek artık daha kolay

Çerkezköy Özel İrmet Hospital Hastanesi Beslenme ve Diyetetik Uzmanı Dyt. Burcu Akça hastaneye kazandırdıkları 'Power Plate" fitness cihazını basın mensuplarına anlattı. 

Çerkezköy 11.04.2017 20:33:00 0
Kilo vermek artık daha kolay

Power Plate, vücut direnci ve esnekliğini arttırma konusunda oldukça faydalı bir alet olduğunu kaydeden Akça” Cihazımız 15 dakika kullanıldığında, 1 buçuk saat fitness yapılınca gerçekleşen etkiyi sağlıyor. Böylelikle yağ yakımı hızlanıyor ve vücut kendini toparlamaya başlıyor” ifadelerini kullandı.

 

“FAYDALI BİR ALETTİR”

 

Cihazın kilo vermek ve sıkılaşmak adına başarılı sonuçlar verdiğini ifade eden Çerkezköy Özel İrmet Hospital Hastanesi Beslenme ve Diyetetik Uzmanı Dyt. Burcu Akça “ Power Plate, vücut direnci ve esnekliğini arttırma konusunda oldukça faydalı bir alettir. Bunun yanı sıra, kas gruplarını güçlendiren, kemiklerin güçlenmesine etki eden, bölgesel ağrıları hafifleten, hormonların düzenlenmesine dolaylı etki eden, kan dolaşımını hızlandıran ve düzene sokan, selülitli bölgelerde düzelme sağlayan, eklem bağlarını güçlendiren, kadınlarda kemik erimesi etkilerini azaltan etkileri vardır. Çok fazla efor sarf etmeden, çok fazla spor yapmışçasına kalori harcatması da en belirgin özelliğidir” dedi.

 

“VÜCUT KENDİNİ TOPARLIYOR”

 

Cihazın yaydığı titreşimle kasları çalıştırdığını ve böylelikle de yağ yakımını hızlandırdığını kaydeden Akca “ Bölgeye yönelik hareketler yapıldığı zaman o bölgedeki incelmeyi sağlıyor. Seanslara düzenli olarak katılım sağlandığında, örneğin karın bölgesinde 1 ayda 4 – 5 santimetre incelme görülüyor. Diyet ve sporu ayrı ayrı düşünemeyeceğimiz için uygun diyetle kullanıldığında çok güzel sonuçlar veriyor. Özellikle spor yapmaya vakti olmayan bireylerin bu cihazla zamanlarını çok verimli bir şekilde değerlendirdiklerini görüyoruz. Cihazımız 15 dakika kullanıldığında, 1 buçuk saat fitness yapılınca gerçekleşen etkiyi sağlıyor. Böylelikle yağ yakımı hızlanıyor ve vücut kendini toparlamaya başlıyor. Power Plate kullanımı için hastanemize başvuranlara haftada 15’er dakikalık 3 seans öneriyoruz. Seanslarımız düzenli olarak takip edildiğinde kilo verilmemiş olsa bile, çalıştırılan bölgeyi mezura ile ölçtüğümüzde incelme ve sıkılaşmanın gerçekleştiğini görmekteyiz” diye konuştu.

 

Haber / Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10