Şampiyon kahvaltıda ağırlandı

Ak Parti Çerkezköy İlçe Teşkilatı, Süper Amatör Lig'de bitime iki hafta kala şampiyonluğunu ilan eden 1911 Çerkezköyspor'u organize ettiği kahvaltı programında ağırladı. Kahvaltı pro

Çerkezköy 13.04.2017 12:46:00 0
Şampiyon kahvaltıda ağırlandı

ŞAMPİYON TAKIMI KAHVALTIDA AĞIRLADILAR

 

Süper Amatör Lig’de bitime iki hafta kala şampiyonluğunu ilan ederek takıma destek olanları mahcup etmeyen 1911 Çerkezköyspor takımı ve yöneticileri, Ak Parti İlçe Teşkilatının düzenlediği kahvaltı programında bir araya geldi. Dün saat 11.00’da Çınar Et Lokantası’nda düzenlenen kahvaltı programına Ak Parti İlçe Başkanı Abdullah Öğe, İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, 1911 Çerkezköyspor Kulüp Başkanı Murat Narçın, Genel Kaptan Muzaffer Savaş, yöneticilerden Yakup Cin ile Sunay Çavuşoğlu, Teknik Direktör Emre Morgil ve futbolcular katıldı.

 

ŞAMPİYONLUK YETMEZ HEDEF BAL

 

Kahvaltı programının ardından konuşan Kulüp Başkanı Murat Narçın, kahvaltı programını organize eden Ak Parti İlçe Teşkilatına teşekkür ederek, “Abdullah Başkanımız bugüne kadar manevi olarak yanımızda oldu ve bundan sonra hem maddi hem de manevi olarak yanımızda olacak. Destek konusunda özellikle Çerkezköy Basınına teşekkür etmek istiyorum. Şampiyonlukta büyük katkıları oldu. Bu sadece bizim gayretimizle olacak bir iş değil. Siyasiler, işadamları ve STK’ların destek vermesi lazım. Herkesten önce basının destek vermesi gerekirdi ve fazlasıyla bu sene ellerinden geldiğince yardımcı oldular. Bizlerde sizleri mahcup etmedik takımımızı şampiyon yaptık. Buda yetmez şimdi sırada takımımızı BAL’a çıkarmak var. İnşallah onu da başaracağız” dedi.

 

İNŞALLAH BAL’A ÇIKACAĞIZ

 

Kulüp Başkanı Narçın’ın ardından konuşan Ak Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe ise, kahvaltı programına icabet eden futbolcu ve yöneticilere teşekkür ederek, “İyi ki varsınız iyi ki geldiniz. Çerkezköy de gurur duyduğumuz en önemli aktivitelerden birisi de sizin olmanız. 1911 Çerkezköyspor gurur duyduğumuz bir takım. Şampiyon olduğunuz gün hemen başkanımızı arayarak tebrik ettim. Çerkekzöyspor kulübü bir adım önde gözüküyor. Süper amatördeyiz ve inşallah BAL’a çıkarak Çerkezköy’ün adını daha çok duyuracaksınız” ifadelerine yer verdi.

 

ALLAH SİZLERDEN RAZI OLSUN

 

Çerkezköy’de birlikte aynı gemide olduklarını ifade eden Öğe, “Çerkezköy’ün adını ne kadar çok duyurursak bizim için o kadar faydalıdır. Şehrimizin adını kötü şeylerle değil güzel işlerle duyurmamız lazım. Güzel şeylerin en önemlisi de sizlersiniz ve başarılarınız. Size hak ettiğiniz kadar belki değer verilmemiş olabilir, çok çok fazlasını hak ediyorsunuz. Başarınız gazetelere konu oldu ve bundan çok memnun olduk. Allah sizlerden razı olsun” dedi.

 

ŞAMPİYONLUĞUMUZ KUTLU OLSUN

 

Takıma başarılar dileyen Abdullah Öğe, “Allah sizlere sakatlık vermesin, golleriniz bol olsun. Sadece siyasi partiler sadece belediye ve STK’ların sahip çıkması yetmiyor. Bu takıma bütün halk ve işadamlarının da sahip çıkması gerekiyor. Elimizden gelen ne varsa yapacağız. Buradan söz veriyorum elimden geleni yapacağım. Sizler bizim gurur kaynağımızsınız. Şampiyonluğumuz kutlu olsun” açıklamasında bulundu.

 

SPORA SİYASETİ BULAŞTIRMADIKLARI İÇİN TEŞEKKÜR ETTİ

 

Son olarak konuşan Kulüp Başkanı Murat Narçın, “Siyaset ön planda ama biz spor camiası olarak gündeme almıyoruz. Yapılacak olan referandumdan dolayı şampiyonluğumuz biraz geri planda kaldı. Spora siyaseti bulaştırmayan Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Ak Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe, CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Engin Camcı ve MHP İlçe Başkanı Ahmet Aydeniz’e özellikle teşekkür ediyorum” diye konuştu.

 

FORMA HEDİYE EDİLDİ

 

Yapılan konuşmaların ardından kulüp yöneticileri tarafından İlçe Başkanı Öğe ve bir dönem Veliköyspor takımının kulüp Başkanlığı görevini yürüten Hanifi Belindir’e forma hediye edildi.  

 

Haber / Emrah ÇOĞALAN


0282 726 91 91
0282 747 65 10