Çerkezköylü Tekvandocu Berkan Aslan Madalya'ya koşuyor 

Adana'da devam eden Okullar Arası Gençler Tekwondo Türkiye birinciliği şampiyonasında 59 kiloda Tekirdağ'ı temsil eden Çerkezköy Şampiyon Spor Kulübü sporcusu Berkan Aslan Çeyrek finalde Adanalı

13.04.2017 21:26:00 0
Çerkezköylü Tekvandocu Berkan Aslan Madalya

Berkan Aslan dün de çıktığı yarı final ilk tur müsabakalarında güçlü rakibi Malatyalı sporcuyu 26-13 skorla yenerek final müsabakalarında son sekize girmeyi başardı.

 

MADALYA BEKLİYORUZ

 

Antrenörü Çerkezköy Şampiyon Spor Kulübü Antrenörü Vural Ayaz, Berkan Aslan’ın final müsabakalarında da başarılı olacağını ve madalya kazanacağına inandığını belirtti. Ayaz;“Şu anda Gençler Türkiye Şampiyonası oldukça heyecanlı ve bir o kadar da çekişmeli geçiyor. şampiyonada 59 kiloda mücadele eden sporcumuz Çorlu İMKB fen lisesi öğrencisi Berkan Aslan Tekirdağ ilimizi en iyi şekilde temsil ediyor. Şu ana kadar bir yenilgi aldı. O da şansızlığında kaynaklandı. Final müsabakalarında her hangi bir şansızlık yaşamaz ise ilk üç veya dörde girerek madalya alacağına inanıyorum. Çünkü kendisi çok azimli bir sporcumuz. Amacımız Tekirdağ’a madalya ile dönmek’’ şeklinde konuştu.

 

Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10