Öge: Cumhurbaşkanımız sevgisinin karşılığını almıştır

AK Parti İlçe Başkanı Abdullah Öge ilçe teşkilatında toplanan partililere resmi olmayan seçim sonuçlarını değerlendirdi.

Çerkezköy 16.04.2017 20:24:00 0
Öge: Cumhurbaşkanımız sevgisinin karşılığını almıştır

“CUMHURBAŞKANIMIZ SEVGİSİNİN KARŞILIĞINI ALMIŞTIR”

 

Türkiye genelinde halk oylamasında resmi olmayan sonuçlara göre ‘Evet’in yüzde 51,5 olduğunu kaydeden Öğe “ Büyük ihtimal de bu oranlarda kalacak. Rabbim bu sonucu bize hayırlı kıldı. Bizde başımız üstüne aldık. Allah’a sonsuz şükürler olsun ki sizler gibi dava arkadaşlarımızla birlikte elimizden gelen gayreti gösterdik. Evinize gidip bu akşam iki rekat şükür namazı kılmanızı istiyorum. Bundan sonra daha güçlü, büyük, güzel bir Türkiye için birlik ve beraberlik için elimizden gelen gayreti göstermeye devam edeceğiz. Bugün şunu gördük ki reisimiz liderimiz Cumhurbaşkanımız sevgisinin karşılığı olan oy oranını almıştır” dedi.

 

“BELEDİYEYİ ALACAĞIZ”

 

Çerkezköy’de az fakla seçimi kaybettiklerini kaydeden Öğe “ Çerkezköy’de evet oyları resmi olmaya sonuçlara göre yüzde 49.04 Evet, yüzde 49,35 de Hayır. Aradaki fark yüzde 0,31’dir. Yaklaşık 270 oydur. Bundan sonrada elimizden gayreti edeceğiz ve  oylarımıza sahip çıkacağız. Elimizden gelen gayreti göstererek 2019 seçimlerine çalışıp belediyeyi de alacağız. Bunların yalanlarına, dolanlarına, iftiralarına milletimiz gerekli cevabı vermiştir. Yüzde 50’nin üstü olsun, bizim olsun. Allah yolumuzu ve bahtımızı açık etsin. Durmak yok yola devam” diye konuştu.

 

Haber / Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10