Ertem'den garip paylaşım

15 Temmuz darbe girişimi sonrası gerek sözleriyle gerekse yaptığı konferanslarla uzun süre gündemden düşmeyen  Güneş Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Turgay Güler yaptığı ilginç paylaşım ve t

Çerkezköy 17.04.2017 20:12:00 0
Ertem

CÜNEYT YÜKSEL'İ Mİ KASTETTİ

 

Güneş Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni olan Turgay Güler daha önce 15 Temmuz darbe girişimi sonrası gerek sözleriyle gerekse yaptığı konferanslarla uzun süre gündemden düşmemişti. İlginç paylaşımlarda bulunan gazeteci Turgay Güler son olarak aralarında AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Cüneyt Yüksel'in de bulunduğu ve gündeme bomba gibi düşen o fotoğrafı paylaşarak, altına "Bu maklube sofrasındakilerin bazıları tutuklu bazıları da kaçtı. Biri de himaye görüyor! Himaye eden hesabını tabii ki verecek. Az sabır" yazdı.

 

ALİ ERTEM RETWEETLEDİ

 

Maklube sofrasında yer alan bazı isimler tutuklu olarak yargılanmaya devam ederken, birkaç isim de firari konumunda. Gazeteci Turgay Güler'in ''biri de himaye görüyor'' sözlerindeki kastın Ak Parti İl Başkanı Cüneyt Yüksel'e dönük olduğu düşünülüyor. Öte yandan Çerkezköy eski Belediye Başkanı Ali Ertem'in ise ünlü gazeteci Turgay Güler'in paylaşımını retweetleyerek bir nevi ''bu görüşe katılıyorum'' imajı yarattı. Çerkezköy'de düzenlenen çeşitli etkinliklerde Cüneyt Yüksel'in yanında yer alan simalardan birisi olan eski Başkan Ali Ertem'in bu paylaşımı neden retweetlediği bilinmiyor.  

 

Haber / Emrah ÇOĞALAN


0282 726 91 91
0282 747 65 10