Süper Ligde 25.hafta tamamlandı

Tekirdağ Süper Amatör Lig 25.hafta oynanan karşılaşmaların ardından tamamlandı. 1911 Çerkezköyspor'un taraftarı önünde şampiyonluk kupasını kaldırdığı haftada ligden düşen üÃ

18.04.2017 20:17:00 0
Süper Ligde 25.hafta tamamlandı

Deplasmanda Marmaraereğli Belediyespor’a mağlup olan Ergene Belediyespor Büyük Çınarlıspor ve Hayrabolu Belediyespor’un ardından ligden düşen üçüncü takım oldu.

 

ŞAMPİYON GALİBİYET İLE AYRILDI

 

Bir önceki hafta deplasmanda Ergene Belediyespor’u mağlup ederek şampiyonluğunu ilan eden 1911 Çerkezköyspor kendi sahasında Şarköyspor’u konuk etti. 10 kişi maça çıkan rakibi karşısında maçın başından sonuna kadar etkili bir futbol ortaya koyan temsilcimiz karşılaşmadan da 9-0 galip ayrılmasını bildi.

 

KAPAKLISPOR İKİNCİ DEVRE AÇILDI

 

Haftaya ikinci sırada giren Kapaklıspor ise Sitespor ile karşı karşıya geldi. Rakibi karşısında mağlup duruma düşen Kapaklıspor beraberliği yakalamasını bildi. İlk devresi beraberlik ile sonuçlanan karşılaşmanın ikinci devresinde rakibine göre daha atak bir futbol sergileyen Kapaklıspor bulduğu üç golle karşılaşmadan 4-1 galip ayrılmasını bildi.

 

KÜLTÜRSPOR ÜÇ GOLLE KAZANDI

 

Haftaya dördüncü sırada giren Çorlu Kültürspor ise ligde kalmayı başaran Aşağı Sevindikspor’u konuk etti. Rakibi karşısında dokuz kişi kalmasına rağmen iyi bir futbol ortaya koyan ev sahibi ekip karşılaşmadan 3-0 galip ayrılarak puanını 53 yaptı. Aşağısevindikspor ise 30 puanda kaldı.

 

ERGENE BELEDİYESPOR LİGDEN DÜŞTÜ

 

50 puan ve averajla ligde üçüncü sırada yer alan Marmaraereğli Belediyespor ise evinde ligde kalmaya çalışan Ergene Belediyespor’u konuk etti. Gol düellosunun yaşandığı karşılaşmadan ev sahibi ekip Marmaraereğli Belediyespor 6-3’lük skor ile galip ayrılırken, bu mağlubiyet ile birlikte Ergene Belediyespor ligden düşen üçüncü takım oldu.

 

AŞAĞISEVİNDİKSPOR YÜKSELİŞİNİ SÜRDÜRDÜ

 

Son haftalarda iyi bir çıkış yakalayan 1461 Karadenizspor ise evinde ligden düşmesi haftalar öncesi belli olan Büyük Çınarlıspor’u konuk etti. Prestij karşılaşmadan 9-3’lük skor ile galip ayrılan 1461 Karadenizspor puanını 36 yaparak yedinci sırada kendisine yer bulurken, Büyük Çınarlıspor ise dört puanda kaldı.

 

SARAY FARKLI GALİP

 

Ligde orta sıralarda bulunan Muratlı Belediyespor ise haftayı 3-0’lık hükmen galibiyet ile tamamlandı. Ligden düşmesi kesinleşen Hayrabolu Belediyespor maça eksik liste verip çıkmayınca Muratlı Belediyespor karşılaşmadan 3-0 hükmen galibiyet ile ayrıldı. Haftanın bir diğer karşılaşmasında ise son haftalarda yakaladığı çıkış ile ligde kalmayı başaran Çorlu Gençlerbirliğispor evinde Saray Belediyespor’u konuk etti. İki takım içinde rahat olan karşılaşmada Saray Belediyespor 6-1’lik skor ile galip ayrıldı.

 

Haber / Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10