Tekirdağ ve Çorlu'da referandum protestosu

Önceki gün, Tekirdağ ve Çorlu İlçesi'nde toplanan gruplar 16 Nisan Halk Oylamasına sunulan referandum sonuçlarını protesto etmek için toplandı. Olay yerinde herhangi bir durum yaşanmaması için hazır buluna

Tekirdağ 19.04.2017 20:15:00 0
Tekirdağ ve Çorlu

SOSYAL MEDYA ÜZERİNDEN TOPLANDILAR

 

Tekirdağ'da CHP üyeleri,  gençlik kolları ve bazı üniversite öğrencilerinden oluşan yaklaşık 100 kişilik grup, sosyal medya üzerinden yaptıkları çağrı üzerine Üç Kemaller Parkı'nda 16 Nisan referandumuna karşı tepki için bir araya geldi. Gruptakiler, 'Mustafa Kemal'in askerleriyiz', 'Direne direne kazanacağız', 'Daha bitmedi yeni başlıyor' sloganları atarak tepkilerini ortaya koydular. Bir süre sonra yürüyüş yapmak isteyen gruba polis izin vermeyerek, dağılmalarını istedi. Gruptan bazıları dağılmamakta ısrar edince çevik kuvvet polisleri harekete geçti. Bu sırada bazı partililer grubu dağılmaları konusunda ikna edince polis müdahale etmedi. Yapılan kısa bir açıklamanın ardından kalabalık olaysız şekilde dağıldı.

 

Çorlu İlçesi'nin Hürriyet Mahallesi Emlak Konutları mevkiinde toplanan yaklaşık 100 kişilik grup ise ellerindeki hayır yazan pankart ve dövizlerle YSK ve referandum sonuçlarını protesto etti. Sloganlar atan grup olaysız şekilde dağıldı.

 

Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10