ÇERKEZKÖY 23 NİSAN'A HAZIR

Çerkezköy Belediyesi ilçede 23 Nisan Ulusal egemenlik ve Çocuk bayramı kutlama etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilecek etkinlikler öncesi hazırlık çalışmalarını tamamladı.

Çerkezköy 20.04.2017 19:18:00 0
ÇERKEZKÖY 23 NİSAN

Çerkezköy belediye ekipleri başta ilçenin en işlek caddesi olan Atatürk Anıtı’nın da bulunduğu cadde Atatürk Caddesi ile Cumhuriyet meydanını büyük Türk bayrakları ve Atatürk posterleri ile donattı. Çerkezköy Belediyesi Çerkezköy’ü 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk bayramı kutlamalarına hazır hale getirdi.

 

HERYER KIRMIZI BEYAZ

 

23 Nisan Ulusal egemenlik ve Çocuk  Bayramı kutlamaları öncesinde Çerkezköy Belediyesi ekipleri tarafından başta belediye hizmet binası olmak üzere Cumhuriyet Meydanı ve ilçenin ana caddeleri Atatürk posterleri ve Türk bayrakları ile donatıldı. Atatürk Caddesi ve ilçenin diğer işlek caddelerinde de direklere büyük boy Türk bayrakları ile Atatürk posterleri asıldı. ilgili kurumlar da 23 Nisan ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında üzerlerine düşeni yapmaları için İlçe Kaymakamlığı tarafından uyarıldı.

 

CADDELER TÜRK BAYRAKLARI VE ATATÜRK POSTERLERİ İLE SÜSLENDİ

 

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk bayramında milli şuurun üst düzeyde yaşatılması için Cumhuriyet meydanına fazladan Türk Bayrağı ve Atatürk posteri konulduğunu belirten Belediye yetkilileri: “İlçemizin tüm işlek caddeleri üzerindeki işyerleri de işletmelerine büyük boy Türk Bayrakları ve Atatürk posterleri astı. Atatürk Caddesi bayraklarla donatıldı. İşlek cadde ve sokaklar Türk bayrakları ve Atatürk posterleriyle süslendi.” dedi.

 

Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10