UĞUR OKULLARINDA SCRABBLE TURNUVASI HEYECANI

Özel Çerkezköy Uğur Okulları, 11. Ve 12.sınıf dil bölümü öğrencileri arasında İngilizce scrabble turnuvası düzenlendi.

Çerkezköy 20.04.2017 19:20:00 0
UĞUR OKULLARINDA SCRABBLE TURNUVASI HEYECANI

11. Ve 12.sınıf dil bölümü öğrencileri önce kendi sınıflarında arkadaşlarıyla yarışarak turnuvada oynayacak adaylarını belirlediler. Turnuvada her sınıftan en yüksek puanı alan öğrenciler finalist olarak seçildiler. 13 Nisan 2017 tarihinde final karşılaşması yapıldı ve İngilizce scrabble turnuvasının galibi 11.sınıf dil bölümü öğrencisi Halil Eren ÇAKIR oldu.

 

YABANCI DİL EĞİTİMİNE ÖNEM VERİYORUZ

 

Turnuvaya ilişkin açıklamalarda bulunan Uğur Okulları özel Çerkezköy Uğur Temel Lisesi Müdürü Kadir Reis Zenginal; ‘’ Uğur Okulları olarak yabancı dil eğitimine çok önem veriyoruz. Çocuklarımızın yabancı dili etkin olarak kullanabilen ve kendini rahatça ifade edebilen bireyler olarak yetişmelerini sağlıyoruz. Önümüzdeki yıldan itibaren yeni kampüsümüzde de ortaokul ve lise öğrencilerimize Türk ve yabancı öğretmenlerle yoğun bir yabancı dil eğitimi vererek okuma, yazma, dinleme ve konuşma becerileri kazandıracağız’’ diyerek açıklamalarda  bulundu.

 

ÖĞRENCİMİZİ VE YABANCI DİL BÖLÜMÜ ÖĞRETMENLERİMİZİ KUTLUYORUZ

 

Zenginal: “Uğur Okulları olarak düzenlemiş olduğumuz İngilizce scrabble turnuvası ile; ‘’öğrencilerimize İngilizceye olan ilgilerini arttırmayı, kelimeler öğrenmelerini teşvik etmeyi, İngilizce kelime türetme becerilerini geliştirmeyi, edindikleri becerilerin haklı rekabetle ölçülebilmesi adına önemli bir deneyim kazandırmayı amaçlamaktayız’’ dedi. Müdür Kadir Resi Zenginal, Uğur Okulları Yabancı Dil Bölümü öğretmenleri Aynur Yüksel ve Nagehan Genç’e teşekkür ederek, turnuvanın galibi 11.sınıf dil bölümü öğrencisi Halil Eren Çakır’ı madalya ile ödüllendirdi.

 

Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10