Arat'tan As'a ziyaret

1 Nisan'da yapılan olağanüstü kongre'de 5. kez S.S.Çerkezköy Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanlığına seçilen Yılmaz Arat önceki gün Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte Çerk

Çerkezköy 21.04.2017 20:57:00 0
Arat

‘’YENİ DÖNEMDE DE BAŞARILI ÇALIŞMA YAPACAĞINIZA İNANIYORUM’’

 

Ziyarette Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa As, Yılmaz Arat kooperatif yönetimine ziyaret için teşekkür ederek konuşmasına başladı. As; “Çerkezköy Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifimiz bölgemizin en güçlü taşıyıcılar kooperatiflerinden biri ve devamlı olarak da hizmet sektöründe kendini günün koşullarına uygun olarak yenilemesiyle de dikkat çekmektedir. Tabi bu çalışmalar sizlerin bugüne kadar yönetim olarak üyelerin de sizlere olan desteği ile olmuştur. Ancak şu da unutulmamalıdır ki her yönetim başarılı olması için üyelerin desteğini alması gereklidir. İşte bunu siz kooperatif olarak başardınız ve bu da sizin yönetim olarak iyi işler yapmanızın sonucunun eseridir. Başkan olarak başta siz ve yönetiminiz başarılısınız. Yakından takip ettiğim çalışmalarınızda her zaman kooperatif üyelerinin hak ve hukukunu korumak ve onların daha iyi kazanç temin etmesi için devamlı yeni iş bağlantıları kurma çabanızın, başarılarınızın göstergesi olduğunu düşünüyorum. Bu dönemde de sizlere başarılı çalışmalar diliyorum” dedi.

 

‘’ÇALIŞMALARIMIZA KALDIĞIMIZ YERDEN DEVAM EDİYORUZ’’

 

Yılmaz Arat da, “ Öncelikle iyi niyetleriniz için şahsım, Yönetim Kurulumuz ve üyelerimiz adına teşekkür ediyorum. S.S.Çerkezköy Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Yönetim Kurulu olarak yeni dönemde de çalışmalarımıza kaldığımız yerden devam ediyoruz. Taşıma sektörü olarak her zaman günün koşullarına göre hareket etmek zorundayız. Eğer günün koşullarına göre hareket edilmediği takdirde bu sektörde ekmek yiyemeyiz. Çünkü sektörümüzde rekabet ortamı oldukça hızlı. Bu nedenle günün koşulları ne gerektiriyorsa ona göre hizmet vermek gerekiyor. Hizmet verirken de hizmet verdiğiniz firmalara karşı sorumlu olduğunuz için güven vermelisiniz. Çünkü taşıdığınız yük her zaman kıymetli ve değerli olduğu için hizmetinizi de çok titiz şekilde yerine getirmek zorundasınız. İşte Kooperatif olarak biz bu bakımdan üzerimize düşeni en iyi şekilde yerine getiriyoruz ve getirmek zorundayız. Eğer getiremediğiniz takdirde sektörde ekmek yemeniz mümkün değil. Tabi ki sıkıntılarımızda yok değil var. Ancak bu sıkıntılarımızı en aza indirmek içinde gerekli çalışmalar yapıyoruz. Hepsini de bir anda çözümlemek mümkün değil. Ülkemizde taşımacılık sektörü son yıllarda oldukça ileri bir düzeyde ancak sektörün sıkıntılarının tam olarak çözümlenmesi için Ulaştırma Bakanlığımızın el atması gerekiyor. Bizlerin en büyük sıkıntılarından biri de köprü geçiş ücretlerinin çok yüksek oluşu. En azından bu ücretlerin düşürülmesi lazım. Çünkü sektörün girdi maliyetleri ve yakıt fiyatları taşıyıcının belini büküyor. Zaman zaman bizleri ziyaret eden gerek iktidar partisi, gerek muhalefet partisi milletvekillerimize sıkıntılarımızı dile getirerek çözümlenmesini talep ediyoruz. Ancak, bugüne kadar her hangi bir çözümlenen sıkıntımız olmadı. Temennimiz bu yeni dönemde çözümlenir diye umut ediyoruz”dedi. 

 

Haber / Seyit SÜREN

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10