''Amacımız Tekvando Sporunun hak ettiği yere gelmesini sağlamak''

Çerkezköy Güzel Spor Kulübü ve Çerkezköy Şampiyon Spor Kulübü 15 günde bir, biraraya gelerek ortak çalışmalarını aksatmadan sürdürmeye devam ediyor.

23.04.2017 19:30:00 0

Çerkezköy Güzel Spor Kulübü Antrenörü Bilal Güzel ve Çerkezköy Şampiyon Spor Kulübü Antrenörü Vural Ayaz. “Amacımız tekvando sporunun ülkemizde hak ettiği yere gelmesini sağlamak. Bu nedenle tekvando spor kulüpleri olarak ortak çalışmalarımızın hem daha faydalı, hem de bu spor dalının gelişmesi yönünde olduğu gibi sporcularımızın motivasyonu acısından da önemli bir kazanç oluyor” dedi.

 

ORTAK ÇALIŞMALAR SPORCULARIN MOTİVASYONUNU ARTTIRIYOR

 

Çerkezköy Güzel Spor Kulübü Antrenörü Bilal Güzel; “Bir süre önce bizim gibi ilçemizde faaliyet gösteren Çerkezköy Şampiyon Spor Kulübü ile birlikte ortaklaşa sürdürdüğümüz çalışmalar sporcularımızın daha iyi yerlere gelmesi acısından önemli bir çalışma oluyor. İki kulüp sporcularının bir araya gelerek çalışmasında her iki kulüp sporcularının motivasyonunu oldukça artırıyor. Antrenmanlar iki kulüp sporcularında bir birlerine üstünlük sağlamaya çalışıyor ve ayni zamanda antrenmanlarda çok daha istekli ve bir o kadar da hatasız çalışma yapmaya özen gösteriyorlar bu tarz antrenmanlarda sporcularımızın turnuva ve şampiyonalara çok daha iyi hazırlanmalarına vesile oluyor” dedi.

 

ORTAK ÇALIŞMAMIZ BAŞARIMIZI ARTTIRIYOR

 

Çerkezköy Şampiyon Spor Kulübü Antrenörü Vural Ayaz’da; “Yaklaşık bir yıl önce İlçemizin ilk Tekvando Spor Kulübü olan Çerkezköy Güzel Spor Kulübümüz ile Çerkezköy Şampiyon Spor Kulübü olarak birlikte başlattığımız 15 günde bir ortak çalışmalarımızı aralıksız olarak ayda iki kez devam ediyoruz. Ortak çalışmalara başladığımız günden bu yana her iki kulüp sporcularının başarısı her geçen gün daha da arttığını görüyoruz. Ortak çalışmalarda sporcularımız kendi aramızda, yani kulüplerimizde yaptığımız çalışmalardan çok daha farklı ve bir o kadar da heyecanlı geçiyor. Sanki iki kulüp sporcular ortak çalışma yapmıyor da bir turnuvada ya da bir şampiyonada rakibi ile maç yapıyormuş hissine kapılarak çalışmalarını titizlikle yapıyorlar. Sporcularımız ortak çalışmalarda daha titiz bir çalışma sergilemesi de iki kulübümüzün sporcularında başarı oranını yükseltiyor. Kulüp antrenörleri olarak bizler sporcularımızın bu ortak çalışmalarda gösterdikleri performansından, çok daha istekli çalışma sergilemelerinden ve motivasyonlarını arttırmalarından çok memnunuz ”dedi.

 

 AMACIMIZ TEKVANDO SPORUNUN HAK ETTİĞİ YERE GELMESİNİ SAĞLAMAK

 

Bilal Güzel ve Vural Ayaz, Trakya ve İstanbul da faaliyet gösteren Tekvando Spor Kulüpleriyle de zaman zaman ortak çalışma yaptıklarını belirttiler. Güzel ve Ayaz; “Biz ülkemizde futbol gibi, basketbol gibi voleybol gibi tekvando sporunun da günümüzde çok daha iyi yerlere gelmesi için mücadele ediyoruz. Bu nedenle bu spor dalının iyi yerlere gelmesi içinde kulüpler olarak bir araya gelerek çalışmalar yapıyoruz. Bizim bu çalışmamız yan ilçemizdeki spor kulüpleri ile de sınırlı kalmıyor ve zaman zaman Çorlu, Saray, İstanbul, Kırklareli, Edirne, Lüleburgaz, Tekirdağ’daki Tekvando Spor kulüplerimizle de bir araya gelerek ortak çalışmalar yapıyoruz. Tekvando sporcuları olarak tek bir amacımız var oda ülkemizde bu spor dalının hak ettiği yere gelmesini sağlamak” dediler.

 

Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10