Genç kız ailesine teslim edildi

Zonguldak'tan kaçırıldığı iddia edilen genç kız Çerkezköy'de bulunduktan sonra ailesine teslim edilirken, G.Y.'yi kaçırdığı iddia edilen O.E. ise çıkarıldığı mahkemece tu

Çerkezköy 23.04.2017 19:43:00 0
Genç kız ailesine teslim edildi

KAÇARAK BİR İŞYERİNE SIĞINDI

 

Cuma akşamı meydana gelen olayda kaçırıldığını iddia eden 17 yaşındaki G.Y. isimli genç kız, bir yolunu bulup tutulduğu evden kaçarak Fatih Mahallesi Torun Sokak üzerinde bulunan bir işyerine sığındı. Genç kız sığındığı yerden 155 Polis imdat hattını arayarak yardım isterken, kısa süre içinde olay yerine intikal eden Asayiş Büro Amirliği ekipleri genç kızı bulunduğu adresten teslim alarak Gazi Polis Merkezi’ne götürdü.

 

KAÇIRDIKTAN SONRA BARTIN’A GÖTÜRMÜŞ

 

G.Y.’yi kaçırdığı iddia edilen O.E. ise ikamet ettiği daireden çıktığı esnada ekipler tarafından gözaltına alındı. O.E. iddiaya göre genç kızı Zonguldak’tan kaçırdıktan sonra önce Bartın’a daha sonra da İstanbul’a götürdüğü öğrenildi. Birkaç gün İstanbul’da kalan O.E ve G.Y., ardından Çerkezköy’e geldikleri ifade edildi.

 

CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ

 

Zorla kaçırıldığını iddia eden genç kız bir yolunu bulup tutulduğu evden kaçarak Çerkezköy polisine sığındı. Diğer yandan 17 yaşındaki G.Y.’nin annesinin kızının kaybolmasının ardından televizyonlara çıktığı ve kızının biran önce bulunması için yardım istediği öğrenildi. Alınan ifadelerin ardından genç kız ailesine teslim edilirken, O.E. ise alınan ifadesinin ardından sevk edildiği mahkemece tutuklanarak Tekirdağ Cezaevine gönderildi. 

 

Haber / Emrah ÇOĞALAN


0282 726 91 91
0282 747 65 10