Aydın Adalı yeniden başkan seçildi

S.S. 71 Nolu Pınarça Taşıyıcılar Kooperatifi'nin önceki gün yapılan Olağan Genel Kurulu'nda seçimlere mevcut Başkan Aydın Adalı tek aday ve tek liste ile girdi. Yapılan seçimde Adalı güve

Çerkezköy 24.04.2017 19:22:00 0
Aydın Adalı yeniden başkan seçildi

DİVAN BAŞKANLIĞINI EDİP AGİÇ YAPTI

 

Kooperatif Başkanı Aydın Adalı’nın kongre açılış konuşmasının ardından divan heyeti oluşturuldu. Kongre Divan başkanlığına Edip Agiç, katip üyeliğe de Erkan Akarsu getirildi. divan heyeti oluşumunun ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşı okundu. Daha sonra faaliyet raporu, gelir gider bilançosu, denetim raporu ve tahmini bütçe okundu. Okunan bu gündem maddeleri üzerinde söz alan olmayınca direkt oylamaya geçildi ve oy birliğiyle kabul edildi.

 

AYDIN ADALI GÜVEN TAZELEYEREK YENİDEN BAŞKANLIĞA SEÇİLDİ

 

Kongrede Aydın Adalı’nın dışında başkan adayı çıkmadı ve Adalı tek aday ve tek liste ile seçimlere girdi. 14 üyeli S.S. 71 Nolu Pınarça Taşıyıçılar Kooperatifi’nin tüm üyelerinin oyunu alan Aydın Adalı güven tazeleyerek yeniden başkanlığa seçildi. 3 Yıllığına seçilen Aydın Adalı Başkanlığı’ndaki Yönetimde Levent Özben ve İsmail Akarsu Başkan Yardımcısı olarak seçildi. Denetim Kurulu Üyeliklerine de Emin Diril ile Fahrettin Bozkaya seçildi.

 

Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10