''U-19 Takımımız şampiyonluğu kıl payı kaçırdı''

Çerkezköy Doğanspor Kulübü Başkanı Kazım Asbaş, U-19 Futbol takımlarının lige şampiyonluk parolası ile başladığını ancak şansızlığı nedeniyle kıl payı kaçırdığın

25.04.2017 19:06:00 0

Başkan Kazım Asbaş;“Sezon öncesi hedefimizi şampiyonluk olarak belirledik. Ancak bazı maçlarda şansızlıklarımız oldu ve kendi şansızlıklarımız nedeniyle iki maçta da mağlup olmamız nedeniyle şampiyonluğu üç puanlık bir farkla kaçırdık’’ dedi.

 

ŞANSIZLIKLARA RAĞMEN YİNEDE İYİ BİR SEZON GEÇİRDİK

 

Asbaş, U-19 Takımının sezon başında yaşadığı şansızlıklara rağmen birkaç maç sonrasında yakaladıkları çıkış ile takımın son iki haftada şampiyonluğu kaçırdığını da belirtti. Asbaş; “Çerkezköy Doğanspor olarak bu yıl U-19 Takımımızdan da şampiyonluk bekliyorduk, hedefimiz bu yönde idi. Ancak ilk iki maçımızı mağlubiyetle kapadık ve bir de beraberlik alınca puan sıralamasında çok geriye düştük. Bu da takımımızın şansızlığından kaynaklandı. Daha sonraki haftalarda takımımız üst üste aldığı galibiyetlerle çıkışa geçti. Ancak liderlik koltuğuna oturan Saray belediye U-19 takımı hiç fire vermeden puanını çoğaltarak liderliğini sürdürdü. Biz 3 puan farkla ligi üçüncü sırada tamamladık. Eğer en az iki maç daha olsa idi olumsuzluklara ve şansızlıklara rağmen U-19 Takımımızda ligi şampiyon olarak tamamlayacaktık. Nasip değilmiş. Önümüzdeki yıl U-19 takımımızda işi sıkı tutarak mutlak şampiyonluğu elde etmek için mücadele edeceğiz. Yinede tüm bu olumsuzluklara rağmen başarılı biz sezon geçiren ve şampiyonluğu kıl payı kaçıran U-19 takım oyuncularımızı ve teknik heyetimizi tebrik ediyorum”dedi.

 

Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10